• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

18.05.2018

23:23

LUKA DONČIĆ PRETI SRBIMA: Spreman sam za finale sa Fenerom!

Košarka

LUKA DONČIĆ PRETI SRBIMA: Spreman sam za finale sa Fenerom!

Podeli vest

As Real Madrida Luka Dončić srušio je CSKA (92:83) u polufinalu fajnal-fora Evrolige, a kaže da je spreman za veliko finale protiv ekipe Fenerbahčea

- Ovo je neverovatan osećaj. Znamo koliko je bilo teško doći do ovde. Mislim da smo zaslužili da budemo ovde. Odradili smo dobar posao, iako smo imali tešku godinu sa mnogim povredama. Ali, mi smo tim, imamo 16 igrača, skoro kao fudbalski i uvek se držimo zajedno -  rekao je Dončić posle meča. 

On je prograšen za igrača utakmice koju je završio sa 16 poena uz 7 skokova i dve asistencije. 

-Super se osećam, u odličnoj sam formi i spreman sam za finale. Fenerbahče je neverovatna ekipa, imaju neverovatne navijače koji im daju veliku podršku, a o treneru da ne govorim - zaključio je Dončić.

Felipe Rejes je svestan da će Real imati izuzetno težak posao u finalu.

- Uradili smo veliki posao i plasirali se u finale. Sada očekujemo da će biti još teže. Posebno što znamo kakav je Fener tim i koliko su jaki. Imaće veliku podršku, mnogo veću nego mi i to ce biti njihova prednost - kazao je Felipe Rejes.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zastooo

pre 5 godina

vi novinari dizete nesportsku tenziju.... kada je rekao da "preti"...? Sve st je rekao je kontra od vaseg "bombastog " naslova..????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija