• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.05.2018

00:13

ITUDIS NE TRAŽI ALIBI: Nismo bili agresivni, nismo igrali odbranu...

Košarka

ITUDIS NE TRAŽI ALIBI: Nismo bili agresivni, nismo igrali odbranu...

Podeli vest

Trener košarkaša CSKA iz Moskve Dimitris Itudis rekao je posle večerašnjeg poraza u polufinalu Evrolige od Real Madrida  (92:83)da žali što je njegova ekipa znatno slabije igrala posle dobrog izdanja u prvoj četvrtini

Brine me to što smo pali posle prve četvrtine. Posebno smo bili loši u trećoj četvrtini. Nismo bili dovoljno agresivni, nismo igrali odbranu, lako su dolazili do poena i to je uzrok poraza - rekao je Itudis novinarima posle utakmice.

CSKA je večeras poražen u polufinalu Evrolige od Real Madrida sa 83:92 i u nedelju će za treće mesto igrati protiv Žalgirisa koji je sa 67:76 izgubio od Fenerbahčea.

Itudis nije želeo da traži alibi za poraz u povredi ključnih igrača uoči fajnal-fora, iako su novinari pitanjima potencirali nespremnost Nanda De Koloa i Kajla Hajnsa.

- Ne bih želeo da koristim takve izgovore, ako govorimo o Nandu i Kajlu... Da, možda su bili van ritma, odigrali su samo jednu utakmicu u ruskoj ligi. Nisu bili u vrhunskoj formi i to nismo mogli da očekuje kada dolaze iz povreda. Igrali su dobro koliko su mogli, ali znam da mogu bolje - rekao je on.

Itudis je rekao da je tačno znao šta može da očekuje od Reala i Serhia Ljulja koji je propustio veći deo sezone, ali i da će morati da motiviše ekipu za utakmicu protiv Žalgirisa.

- Na moju veliku žalost bili smo više puta u toj situaciji u prethodnim godinama i znamo šta treba da radimo. Moramo da izađemo jako, jer to nama znači. Analiziraćemo ovu utakmicu i pokušati da ispravimo greške za sledeći meč. Moramo da odigramo tu utakmicu jako zbog navijača, zbog troškova, ali i nama znači u smislu inspiracije i zaloga za budućnost - rekao je Itudis.

Utakmica za treće mesto izmedju CSKA i Žalgirisa igraće se u nedelju od 17.00.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija