• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.05.2018

14:56

ŽOC JURI DESETU TITULU: Čast je što igramo finale u Beogradu, spremali smo se za ovo!

Košarka

ŽOC JURI DESETU TITULU: Čast je što igramo finale u Beogradu, spremali smo se za ovo!

Podeli vest

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je danas da se njegova ekipa od početka sezone pripremala da dođe do fajnal-fora Evrolige, kao i da se u finalu protiv Real Madrida (nedelja, 20.00) ne sme koncentrisati na samo jednu stvar, jer je to "kompletan tim"

- Sve kreće tokom leta, pripremamo se od početka da budemo ovde gde smo sada. Mi smo tokom  prethodnog leta napravili plan, suočili smo se s odlaskom tri bitna igrača, doveli smo nove i odmah smo počeli da stvaramo motivaciju da budemo ovde. Izvukli smo se iz problema u kojima smo bili, stvorili smo dobar tim i sada smo došli do još jednog finala - rekao je Obradović novinarima u Beogradu.

Fenerbahče će u nedelju igrati protiv Real Madrida u svom trećem uzastopnom finalu Evrolige, a Obradović je čestitao Madriđanima na svim rezultatima tokom sezone.

- Velika je čast što ćemo igrati u još jednom finalu, treću godinu zaredom, ali to znači da imam neku strategiju koja daje rezultate na nivou kluba. Imamo zdrave i spremne igrače koji su glavna stvar u svemu ovome što postižemo. Pred nama je veliko finale protiv kluba koji ima veliku istoriju, devet titula u Evroligi. Ovo je pravi trenutak da čestitam Pablu Lasu na svemu što je Real uradio ove sezone s ekipom koja je imala dosta povređenih igrača, ali je uvek pronalazila način da igra dobru košarku. Zaslužili su da igraju ovo finale - rekao je Obradović.

Velika je čast što ćemo igrati u još jednom finalu, treću godinu zaredom, ali to znači da imam neku strategiju koja daje rezultate na nivou klubaŽeljko Obradović, trener Fenerbačea

Obradović je ponovio da je za njega "velika čast" što se fajnal-for igra u Beogradu.

- Osećam se odlično što se igra ovde u Beogradu i stalno insistiram na tome. Svaki minut me usrećuje koji provodim u Srbiji, jer ja ne živim u svojoj zemlji, ali želim da se vratim i živim ovde - rekao je Obradović.

On je kazao da najviše uči od svojih igrača, kao i da se svakog jutra budi i shvata da ne zna sve.

- Moji igrači su najbolji učitelji koje mogu da imam. To je moj način rada i to stvara moj karaktet. Oni me podučavaju svakim danom, a ja to pokušavam da prilagodim, menjam u odnosu na situaciju. Zahvalan sam im na tome. Košarka je vrlo jednostavna, sve što se dešavalo poteklo je od igrača, a potom su to trenerili pokušali da prilagode - rekao je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija