• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2018

20:11

MICIĆ POSLE RUŠENJA CSKA: Mogli smo i do titule!

Košarka

MICIĆ POSLE RUŠENJA CSKA: Mogli smo i do titule!

Podeli vest

Srpski košarkaš Vasilije Micić, junak pobede Žalgirisa nad CSKA za treće mesto Fajnal-fora Evrolige u Beogradu, kaže da je trijumf nad Moskovljanima slađi baš zbog neizvesne završnice

Litvanski tim umalo je ispustio 23 poena prednosti s početka poslednje deonice i to tako što je Mihail Kulagin promašio šut za veliki preokret CSKA, nakon čega je Žalgiris završio kao treći u Evropi.

- Utakmica je bila ujedno i sjajna i ne baš. Imali smo vođstvo skoro ceo meč i nije smelo da nam se desi da igramo neizvesnu završnicu. Znajući kako igramo ove sezone možda i nije iznenađujuće. Morali smo bolje da završimo, ali ovako je i slađe - rekao je Micić posle utakmice.

On je dodao da je uveren da je Žalgiris mogao da u Beogradu napravi novo, veliko iznenađenje i postane prvak Evrope.

- Mislim da smo mogli do titule, pokazali smo tokom cele sezone da možemo da pobeđujemo najbolje. Nismo bili loši protiv Fenerbahčea u polufinalu, ali falilo nam je iskustvo. Ovo je velika stvar za klub, ali i za mene lično.

Micić, strelac 15 poena u trijumfu nad "armijom", istakao je da svaki košarkaš voli trenutke kao što su se danas desili njemu.

Prema njegovim rečima, još uvek ne zna da li će i naredne sezone nositi dres Žalgirisa.

- Nikad ne pričam o tome dok traje sezona. Volim da se fokusiram na igre, pričaćemo kasnije. Lepo mi je u Kaunasu, atmosfera je odlična i klub je jedan od najorganizovanijih u Evropi - zaključio je Micić, koji ima ugovor sa litvanskim velikanom na još jednu opcionu godinu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija