• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.05.2018

00:19

GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ: Hvala Evroligi, Real je zaslužio titulu!

Košarka

GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ: Hvala Evroligi, Real je zaslužio titulu!

Podeli vest

Trener košarkaškog kluba Fenerbahče Željko Obradović zahvalio je Evroligi što je završni turnir organizovan u Beogradu i izrazio nadu da će da se ponovi takvo iskustvo

Fenerbahče je u finalu Evrolige poražen od Real Madrida sa 85:80.

- Hvala Evroligi što je dovela fajnal-for u Beograd. Mislim da je organizacija bila savršena, nadam se da su se ljudi ovde lepo osećali. Organizacija turnira je bila neverovatna i nadam se da će da se ponovi ovakvo iskustvo - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Obradović je čestitao Realu, uz reči da je španski klub zasluženo osvojio trofej.

- Real je tim koji je imao puno povređenih igrača tokom sezone. Jednostavno, odajem im priznanje za sve. Srećan sam što su se vratili, što su uopšte došli da igraju fajnal-for. Došli su u najboljem trenutku i pokazali da su velika ekipa. Zaslužili su da pobede - kazao je Obradović.

Srpski stručnjak je čestitao i svojim igračima.

- Ponosan sam na njih, što su ponovo igrali finale Evrolige posle nekih dosta velikih promena u našem timu. Nije bilo lako tokom sezone, mnogo smo se trudili i radili da dodjemo do ovde - istakao je najtrofejniji evropski trener.

On je ocenio da je problem za njegovu ekipu utakmici protiv Reala bio veliki broj promašenih zicera, kao i veliki broj ličnih grešaka visokih igrača.

- Što se tiče utakmice detalji su odlučili, smatram da nismo odigrali odbranu kao što obično igramo. To je prvi ključ poraza, zaista lake koševe su davali pod košem. Borili sm ose dokraja, imali priliku da se vratimo, ali promašivali smo zicere, nismo imali skok posle promašenih bacanja Kozera. Imali smo motiva i bili smo spremni, ali nedovoljno za večeras - podvukao je Obradović i dodao:

- Nadam se da je za neke od mojih igrača ovo jako dobro i pozitivno iskustvo. verujem da će da budu spremni i da će da se vrate i opet igraju F4 - rekao je trener Fenerbahčea.

Obradović nije želeo da komentarše sudjenje.

- Imali smo problema s Veselim i Duveriogluom, koji su rano dobili dva faula. Pokušali smo onda s Melijem na centru da igramo, bilo je teško. U prvom poluvremenu smo loše reagovali u par situacija, previše smo pomagali. Koncentracije mora da bude 40 minuta - zaključio je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija