• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

08:43

IMA KO HOĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Bjelica: Jedva čekam da zaigram za reprezentaciju!

Košarka

IMA KO HOĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Bjelica: Jedva čekam da zaigram za reprezentaciju!

Podeli vest

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica rekao je da ima veliku želju da zaigra za reprezentaciju Srbije ovog leta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

U intervjuu za sajt FIBA as Minesote je istakao da jedva čeka da ponovo obuče dres Srbije.

- Uživam da da igram za reprezentaciju, to mi je veoma važno! Voleo bih da pomognem timu da dođe do što više pobeda ovog leta i ode u drugu rundu kvalifikacija u najboljem ritmu. Imamo utakmicu u Gruziji protiv tima kojeg je teško pobediti na domaćem terenu, kao i meč protiv Nemaca. Ovo je praktično finale za nas kako bismo došli do prvog mesta pred drugu fazu - rekao je Bjelica za sajt FIBA.

On je dodao da jedva čeka utakmicu sa Nemačkom, zato što će se igrati u Beogradu.

Očekujem pobedu i veliku, bučnu podršku navijača koji će nas gurati napred celu utakmicu. Svi znamo koliko Srbi vole reprezentaciju i košarku, tako da je svaka utakmica na domaćem terenu jedinstveno iskustvo. Volim da igram kod kuće i ne mogu da dočekam da ponovo istrčim pred hiljade navijača. Jedinstvo oko reprezentacije nam pruža dodatnu energiju - naglasio je Bjelica.

Krilni centar "orlova" je srećan što je Srbija ponovo u samom svetskom vrhu, ali očekuje da se nastavi žetva medalja.

Sjajno je što smo osvojili nekoliko medalja prethodnih godina i pokazali svetu da je Srbija ponovo u vrhu. Ali, imamo još mnogo prostora za napredak i uvek hoćemo više. Moramo da se kvalifikujemo na SP u Kini, a tamo bi nam bio cilj da nastavimo da pobeđujemo. Imamo talenat i ambiciju. Želimo da se borimo za medalje i titule. Pred nama su uzbudljive godine i jedva ih čekam - podvukao je Bjelica. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija