• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2018

22:37

KEVIN DŽONS IGRA ZA REPREZENTACIJU SAD! Veliko priznanje za bivšeg centra Partizana!

Košarka

KEVIN DŽONS IGRA ZA REPREZENTACIJU SAD! Veliko priznanje za bivšeg centra Partizana!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Kevin Džouns pozvan je reprezentaciju SAD za utakmice sa Meksikom i Kubom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se igra sledeće godine u Kini

Naravno, na spisku selektora Stena van Gandija nema košarkaša iz NBA lige, ali Amerikanci ionako imaju sve četiri pobede u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Od poznatijih imena tu su sin Džona Stoktona, Dejvid, koji je prošle sezone bio član Cedevite, Ksavijer Manford, svojevremeno član Barselone, odnosno Markus koji iza sebe ima osam NBA sezona.

Duel sa Meksikom na programu je 28. juna u Meksiko Sitiju, a sa Kubom tri dana kasnije u Havani.

Kompletan spisak SAD: Tejlor Brajt (Solt Lejk Siti Stars), Aleks Karuzo (LA Lejkers), Redži Hern (Grand Rapids Drajv), Džonatan Holms (Mejn Rod Klos), Amile Džeferson (Ajova Vulfs), Kevin Džouns (Nanter), Nik Džons (Ostin Spars), Trej Mekini Džouns (Fort Vejn), Ksavijer Manford (Viskonsin Herd), Dejvid Stokton (Stokton Kings), Rašon Tomas (Oklahoma Siti Blu) i Markus Tornton (Kanton Čardž).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija