• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2018

23:04

ĐORĐEVIĆ ZAGRMEO POSLE PORAZA: Dosta je sa izgovorima, igrajte za SRBIJU!

Košarka

ĐORĐEVIĆ ZAGRMEO POSLE PORAZA: Dosta je sa izgovorima, igrajte za SRBIJU!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević zagrmeo je posle poraza od Nemačke da je dosta više sa izgovorima i da bi svi trebalo da se odazovu pozivu u državni tim

Srbija je porazom od Nemačke u Novom Sadu (88:81) zakomplikovala sebi put do Svetskog prvenstva u Kini.

To je, pored ostalog, iziritiralo Đorđevića da poruči igračima da bi trebalo da batale sa izgovorima i da prihvate poziv u reprezentaciju.

Nadamo se da će neki od igrača koji su imali izgovore koje ne razumemo, prihvatiti zlatni poziv za našu reprezentaciju. Više ne vidim razloga da neko kaže "ne": ugovori su potpisani, letovanja će biti odrađena, glava će biti odmorna, povrede su sanirane... To nije obaveza, ali mnogi od njih imaju sigurno želju da daju više za ovaj dres. Bez obzira koja imena imamo, više volim da ih vidim u redu ispred mene, nego iza mene na klupi - poručio je Đorđević.

Imali su "orlovi" maltene dobijenu utakmicu u rukama, a onda se sve raspalo u poslednjih 70 minuta utakmice, kada su Nemci napravili veliki preokret.

Napravili smo neobjašnjive greške. Na svakom od nas je individualna odgovornost, ovo je nešto što nije prihvatljivo. Igrali smo 39 minuta dobru ili bolju košarku, stvarno smo ostavili sve na terenu - istakao je Aleksandar Đorđević.

Srbija će u narednoj fazi takmičenja biti u grupi sa Nemačkom, Grčkom, Izraelom, Gruzijom i Estonijom. "Orlovi" su na početku treći sa skorom 4-2, dok Nemačka i Grčka imaju 6-0.

Prve tri reprezentacije idu na Mundijal, a prvi meč u novoj grupi Srbija će igrati 13. septembra u Grčkoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zaista

pre 5 godina

Zaista ne mogu da komentarišem ponašanje košarkaša. Svi se nešto busaju u grudi, kada je Srbiha u pitanju, ali na odziv, na zalaganje na terenu, vidi se da je to farsa. Imamo to i u fudbalu, a i drugim muško/ženskim sportovima. Objavite: Prodadoše veru, za večeru. Vera je srpstvo, a vecera je novac. To nigde u Svetu nema.

straja

pre 5 godina

Njie valjda da su iskljucivo igraci krivi....da podsetim slucaj sa onim nemackim klubom koji od "Sase nacionale" preuze Radonjic i zaigra kao preporodjen...Mozda bi trebao "nacionale" da se malo zamisli....

Zikica Popovic

pre 5 godina

A ti si vodio reprezentaciju kao moja pokojna baba Simana.

mile

pre 5 godina

Veliki kosarkas i vrlo sporan trener.Nije sve u motivacionim nastupima Sale,utakmica se vodi do poslednje sekunde,zar ne....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija