• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2018

15:20

(FOTO) PINOKIO JAVLJA: Bjelica pregovara sa Sakramento Kingsima, u igri 13 miliona dolara!

Košarka

(FOTO) PINOKIO JAVLJA: Bjelica pregovara sa Sakramento Kingsima, u igri 13 miliona dolara!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica u pregovorima je sa Sakramento Kingsima, a u opticaju je potpisivanje dvogodišnjeg ugovora

Izraelski novinar Dejvis Pik poziva se na svoje izvore, i kaže da  klub Kalifornije razmatra mogućnost potpisivanja ugovora do leta 2020. godine vredan 13 miliona dolara, sa garantovanih 2 miliona dolara za sezonu 2019/20.

Međutim, nakon njegove tvrdnje brzo se na Tviteru javio oglasio Aleksandar Rašković, menadžer srpskog reprezentativca. On je bez reči demantovao Pikove navode.


Bjelica je protekle tri sezone proveo u Minesoti, koja mu nije ponudila nastavak saradnje. Imao je  dogovor sa Filadelfijom, ali je u poslednjem trenutku odbio jednogodišnji ugovor od 4.4 miliona evra.

Bjelica je objasnio da mu je porodica na prvom mestu. Mediji su ga vrlo brzo vratili u Evropu, Fenerbahče i CSKA su pokazali interesovanje, ali postoji opcija da ostane u NBA. Finiks srpskog trenera Igora Kokoškova i Sakramento navodno nude višegodišnji ugovor  Bejlici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija