• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

10:04

VUJOŠEVIĆ IDE NA TRANSPLANTACIJU BUBREGA! Iskusni stručnjak na lečenju u Istanbulu!

Košarka

VUJOŠEVIĆ IDE NA TRANSPLANTACIJU BUBREGA! Iskusni stručnjak na lečenju u Istanbulu!

Podeli vest

Duško Vujošević u predstojećem period neće moći da predvodi reprezentaciju Bosne  i Hercegovine  zbog svog zdravstvenog stanja

Iskusni stručnjak naveo je da će 30. jula u Istanbulu početi ispitivanja za proces transplantacije bubrega. On je saopštio da njegovo odustvo može biti veoma dugo, pa je predložio da rukovodstvo Košarkaškog saveza BiH donese u narednom periodu odluku o daljoj strategiji koja će biti najbolja za nacionalni tim.

- Obaveštavam javnost da sam  dobio informaciju o tome da će proces transplatacije jednog bubrega u moj organizam započeti u jednoj specijalističkoj ustanovi u Istanbulu, dana 30. jula ove godine. Istine radi, 30. jula počinju ispitivanja od čijih rezultata zavisi da li će do transplatacije doći.

Taj zahvat čekam dugo i budući da sam svestan zahtevnosti čitave stvari želim da se zna da je ta operacija neodložna, ali i da činjenica što se ona vremenski poklapa sa završnom fazom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo mene ne čini mirnim.

Zato želim da rukovodstvo KSBiH preuzme rukovođenje reprezentacijom za vreme moga bolničkog odsustva i perioda rehabilitacije. Očekujem da se igrači reprezentativci suštinski, a ne deklarativno mobilišu za utakmice koje nas očekuju.

Za tu mobilizaciju prvi korak je odaziv na poziv da igraju za reprezentaciju. Očekujem da svojim postupcima pokažu odanost košarci, a da patriotske izjave daju eventualno tek kada su se odazvali na poziv i došli na pripreme.

Budući da sam potpuno svestan neizvesnosti ishoda pregleda i operativnog zahvata, kao i dužine post operativnog toka ljudima koji vode KSBiH dajem predlog da u interesu reprezentacije Bosne i Hercegovine u ovom momentu, a prema svojim uverenjima i odgovornosti, donesu odluke o daljoj strategiji i u skladu sa njom kadrovskim rešenjima - stoji u saopštenju Duška Vujoševića koje su preneli mediji u BiH.

Duško Vujošević već godinama ima dijabetes, a u oktobru prošle godine amputiran mu je i domali prst na levoj nozi, kako se zdravstvena situacija ne bi pogoršala zbog gangrene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko Pfc

pre 5 godina

Ziv nam bio Dule dace bog da sve prodaje U najbolje redu od srca ti zeli tvoj Grobar .Dule Vujosevic salala, Dule Vujosevic.salalalala⬛⬜⬛⬜⬛⬜

Dragisa Ćirić

pre 5 godina

Želim ti sve najbolje, i u zdravlju nam se vratio. Srdačan pozdrav u SREĆNO!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija