• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

05.08.2018

16:37

BOSANCI SPREMAJU ZAMENU ZA DULETA! Vujošević možda ide na transplantanciju bubrega

Košarka

BOSANCI SPREMAJU ZAMENU ZA DULETA! Vujošević možda ide na transplantanciju bubrega

Podeli vest

Legendarni košarkaški trener Duško Vujošević možda će morati uskoro na transplantaciju bubrega, zbog čega će ga čekati duža pauza od posla

Kako kažu u košarkaško savezu Bosne i Hercegovine, gde Vujošević radi kao selektor, oni spremaju za "plan B", dok čekaju da im Duško javi kakva je definitivna dijagnoza.

- Kontaktirao sam sa selektorom koji mi je preneo da je završio preglede i da se vraća u Beograd iz Istanbula. U zavisnosti od lekarskog mišljenja, biće poznato hoće li moći voditi reprezentaciju u narednim mečevima - rekao je direktor  reprezentacije BiH Siniša Kovačević za "Avaz".

Bosna i Hercegovina odigraće u septembru dva meča, protiv selekcija Finske (13. septembar) i Češke (16. septembar). Ukoliko Duško Vujošević uskoro ode na transplataciju izvesno je da će ekipu u narednom periodu voditi njegov zamenik.

- Nemamo vremena za eksperimente, tako da će u slučaju odsustva Vujoševića reprezentaciju u naredna dva susreta u septembru sigurno voditi Mensur Bajramović - dodao je Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija