• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn

05.08.2018

21:21

ESPN PROGNOZIRA: Denver ide u plej-of, ali Lejkersi neće!

Košarka

ESPN PROGNOZIRA: Denver ide u plej-of, ali Lejkersi neće!

Podeli vest

Ni dolazak Lebrona Džejmsa neće pomoći Lejkersima da se domognu plej-ofa u narednoj sezoni NBA lige, smatra američki medijski gigant ESPN

Iako je ostalo još dosta vremena do početka nove sezone, ESPN je, na osnovu formiranih ekipa, već napravio procenu ko će se plasirati u plej-of i čak sa koje pozicije će ući u doigravanje za titulu.

Najinteresantnije da Lejkersi ni naredne sezone, što bi im bila šesta zaredom, neće dobaciti do plej-ofa, iako su doveli Lebrona Džejmsa.

S druge strane, procenjuje se da će Denver sa Nikolom Jokićem biti na četvrtom mestu Zapadne konferencije i da će se sudariti sa Minesotom.

Evo kakva je prognoza plej-of parova ESPN-a:





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija