• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2018

09:17

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OGORČEN: Partizan me zavlači za pare, a idem na transplantaciju i operaciju na srcu!

Košarka

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OGORČEN: Partizan me zavlači za pare, a idem na transplantaciju i operaciju na srcu!

Podeli vest

Duško Vujošević čeka transplantaciju bubrega u Instanbulu, ali potrebno je najpre uraditi zahvat na srcu, međutim, nisu to jedini problemi koji muče iskusnog trenera 

Vujoševićev bivši klub Partizan, i pored obaveze da isplati dugovanja u nametnutoj dinamici, to nije uradio u skladu s obavezama, prenosi Kurir. Prema njegovim  rečima rukovodstvo crno-belih je s delom FIBA, mimo njega, napravilo dogovor da se dug usitni.

Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanjeDuško Vujošević, bivši trener Partizana

Partizan je Vujoševiću trebalo da isplati ratu duga koji imaju prema njemu kako bi klub izbegao blokadu FIBA. Međutim, u dogovoru Partizana i nekih ljudi iz FIBA taj dug je podeljen na delove, ali čak ni posle toga nije došlo do očekivane realizacije.

Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT-a, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi - požalio se Vujošević.

Pre transplantacije bubrega, Vujoševića čeka intervencija na srcu.

- Sve ide po planu, uradio sam preglede u Istanbulu. Međutim, pre transplantacije je potrebno odraditi neke intervencije na srcu, odnosno ugradnju stenta. Odlučio sam da taj zahtev uradim u Beogradu. Potom bi trebalo da prođe određeno vreme kako bih se oporavio i onda ću ponovo otići u Istanbul, gde bi trebalo da uradim transplantaciju bubrega. Prema nekim procenama, to će biti za tri meseca - objasnio je iskusni stručnjak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
uros

pre 5 godina

Samo mala prosta računica,ako je u Partizanu proveo oko petnaestak godina sa platom od 400.000,oo, evra i ako je od CSK_a, dobio oko 4.000.000,oo,miliona evra, uz rad u KK Budućnost i u Italiji,Francuskoj......Može se zaključiti da je on jako dobro stituiran.Sve je ovo postigao tako što mu je Kićanović dao da vodi najbolju ekipu u istoriji košarke(Obradović,Đorđević,Grbović,Paspalj,Divac,Pecarski,Danilović....)Da mu Partizan nije doao priliku,ostao bi prosečni trener,koji bi menjao domaće klubove svake druge godine.Kada je dobio otkaz,prešao je u zvezdu i veoma loše pričao o Partizanu.Ti njegovi maniri se nastavljaju i danas.Treba da dobije novac koji mu se duguje,ali treba imati meru u davanju izjava.

Sima

pre 5 godina

Baš je tužno. Stvarno je tuga, jer "Partizan" nema para a čovek je to zaradio a i bolestan je. Kako kaže naša narodna "Sirotinja je i bogu teška".

Perke

pre 5 godina

Samo places!xeo si od partizana para da nemozes potrositi dok si ziv,a uvalio si sa danilovicem zajedno klub u dugove.sad kad malo kasni isplata pa odmah kmecis.isplacen si za 12 sezona sad za 13tu malo sacekaj,strpi se nemoj da pljujes po hlebu koi si jeo.ovi iz vodjinog lista jedva su docekali da objave ovo blacenje partizana.te kao partizan kupuje igrace a ne isplacuje dugove.svakome pametnom je jasno u cemu je svrha objave ovakvog teksta.e moj dule ne zale oni tebe vec blate partizan...pasuljite se mao grobari...vidite da je na sceni nevidjena kampanja sa ciljem unistenja svega sto se zove partizan...vaterpolo ,kosarka fudbal....napadaju sa svih strana d...uvlakaci velikom vodji

Tops

pre 5 godina

Stidim se kluba za koga navijam.Sramota me je...Sta je sad grobari, nema transparenata podrske za coveka koji nam je tolko srece doneo? Ili ste plaćenici?

Zoran

pre 5 godina

Kako bi se lecio gospodin da je radio u ...npr...gosa...imt...itd.

bubasvaba

pre 5 godina

Jesili ti PISMEN???? kod dobrog advokata i presavijes tabak i naplatis sve kad im blokiras racune preko izvsitelja . Za tebe nema a za plate ,dnevnice ,poslovne ruckovedoruckovei vecere ima . Neki iz uprave i ne jedu kuci pa i cela familija ne jede kuci i redovno primaju platu znaci da si ti BUDALA AKO IH NE BLOKIRAS DO ISPLATEZADNJEG DINARA SA ZATEZNOM KAMATOM . NE BUDI BUDALA ZA SVOJE !!!!

Prle

pre 5 godina

JADAN SI I BEDAN !!!! Cime se ti sluzis, da bi ostvario dobit ????!!!!

sladjan

pre 5 godina

a koliko je vujosevic tih istih para oteo od igraca?koliko puta nazivao izdajnicima jel traze pare!!!!!zakukala mecka i na vasu kucu vujosevicu!!!!dodji u zvezdu kao pomocnik u fmp fali trener!

Jure

pre 5 godina

Jel to Duško što je trener državne selekcije Bosne i Hercegovine?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija