• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2018

13:32

PAPRIKAŠ, ODBOJKA, KONJI....Jokić o svemu, ali ni reč o Srbiji!

Košarka

PAPRIKAŠ, ODBOJKA, KONJI....Jokić o svemu, ali ni reč o Srbiji!

Podeli vest

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić u Somboru se sprema za narednu NBA sezonu, ali i dalje ne želi da priča o reprezentaciji Srbije 

Na pitanje da li ćemo ga u septembru gledati u reprezentaciji, kratko je rekao:

- Ne odgovaram na takva pitanja - kazao je za Telegraf Jokić.

Jokić retko izlazi iz Sombora, samo kad mora po vizu ili kad su neke košarkaške aktivnosti vezane za NBA poput kampa "Košarka bez granica" na koji je došao. Istakao je da se već sprema za NBA sezonu u kojoj će startovati kao jedan od najplaćenijih igrača lige.

- Ja sam već u treningu dva meseca. Što uradiš preko leta toliko traješ u sezoni. Svo vreme sam u Somboru, ovde dolazim samo po vizu.

Što se tiče vankošarkaške aktivnosti u Somboru:

- Konji, odbojka na pesku, jesti paprikaša hahah, šalim se. Druženje sa prijateljima porodicom, uglavnom to - kaže Jokić.

Nikola Jokić se rado odazvao pozivu da učestvuje na kampu "Košarka bez granica".

- Ovaj kamp je sjajna stvar za klince iz Srbije. Odličan način da se momci i devojke takmiče, treniraju i vide ko je boljiVerovatno će mnogi od njih jednog dana i završiti u NBA. Sećam se sebe kao klincaMožda i nisam najbolji primer, jer me u njihovim godinama nije toliko zanimala košarka, ali mislim da je odlično što oni danas imaju priliku da upoznaju neke od najvećih košarkaških zvezda. Upravo zato mi je drago što ovde vidim Bobija, on je moj jako dobar prijatelj već godinama. Što se mene lično tiče, i karijere u NBA, kada se osvrnem na to šta smo sve prošli prethodne sezone zadovoljan sam. Mi smo spremni kao pojedinci, ali i kao kolektiv. Trudim se da napredujem u svakom segmentu, pa ćemo videti kako će biti - istakao je as Denvera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija