• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2018

23:15

ABA LIGA NIKAD JAČA! Lazić: Svi su se pojačali, mnogo timova hoće u Evroligu!

Košarka

ABA LIGA NIKAD JAČA! Lazić: Svi su se pojačali, mnogo timova hoće u Evroligu!

Podeli vest

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić očekuje nikad jaču regionalnu ligu u predstojećoj sezoni koja će mu biti jubilarna 10. u crveno-belom dresu

Košarkaš sa nadužim mandatom u Zvezdi predviđa žestoku borbu za trofej u takmičenju koji donosi Evroligu.

- Ovo će mi biti deseta sezona u ABA ligi i deluje mi da nikada to takmičenje nije bilo jače. Mnogo timova će konkurisati za prva četiri mesta. Svi su se pojačali, žele trofej, plasman u Evroligu. Na nama je da ostvarimo ciljeve. Naravno, do toga moramo da idemo polako i korak po korak - rekao je Lazić, a prenosi Sport klub.

Lazić ističe prednost ove ekipe u odnosu na prethodne čiji je bio član zbog toga što je kostur tima oformljen već na početku priprema.

- Ja sam igrač sa najdužim stažom u ekipi, ali i Perperoglu ima više iskustva od mene. Ovo je prvi put posle ne znam ni sam koliko godina da je ekipa od početka zajedno, jer nema čekanja pojačanja i slično. Atmosfera je sjajna, zalaganje na maksimalnom nivou - naveo je Lazić.

Zvezdin kapiten ne misli da će zbog te uloge morati da ima preveliki uticaj na ekipu, s obzirom da, kako je rekao, svi koji dođu u klub znaju čije boje brane.

Nadam se da ću i na terenu imati neku ulogu. Šalim se. Još smo u fazi upoznavanja, svakodnevno pričamo. Ništa više trener ne očekuje od mene od onoga što sam inače pokazivao kada je parket u putanju. Naravno da svlačionica mora da bude pod kontrolom, ali mislim da su svi svesni gde su došli, veličine kluba i shodno tome se i ponašaju - rekao je Lazić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija