• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2018

23:20

(VIDEO) KALINIĆ ŽESTOKO OLADIO TURČINA! Guler se prisetio uspeha, a Srbin mu brutalno odgovorio

Košarka

(VIDEO) KALINIĆ ŽESTOKO OLADIO TURČINA! Guler se prisetio uspeha, a Srbin mu brutalno odgovorio

Podeli vest

Saigrači iz Fenerbahčea Nikola Kalinić i Sinan Guler imali su različito viđenje povodom osmogodišnjice polufinala Svetskog prvenstva u Turskoj

Srbija je 2010. nakon čuvene pobede na Španijom u četvrtfinalu, igrala u polufinalu Mundobasketa u Turskoj protiv zemlje domaćina i bila prilično bolji rival, ali je na kraju morala da se pomiri i ode poražena zahvaljujući očiglednom suđenju u korist domaćina.

Upravo je jednom od niza grešaka i kumovan plasman domaćina u finale i to onaj kada je pri vođstvu Srbije od 82:81 sudija "zažmureo" na trenutak kada je Kerem Tunčeri nagazio liniju i prošao pored Marka Kešelja postigavši pobedonosne poene.

Gulen se danas na Tviteru prisetio duela rečima:

- Prošlo je osam godina od tog magičnog trenutka. Koliko sam samo bio srećan da vam pomognem da postanmo deo ove sreće. Verujem da će kvalifikacioni mečevi ove nedelje i naš put do Mundobasketa 2019. početi na lep način - objavio je Guler.

A onda ga je njegov saigrač iz Fenera i srpski reprezentativac Nikola Kalinić spustio na zemlju:

- Bio je aut - glasio je odgovor Kalinića Guleru.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija