• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2018

22:03

IDE "ORLOVIMA" NA RUKU: Šreder i Cirbes pregazili Estoniju!

Košarka

IDE "ORLOVIMA" NA RUKU: Šreder i Cirbes pregazili Estoniju!

Podeli vest

U grupi L kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini Srbija je poražena od Grčke (70:63), dok je  Nemačka bila ubedljiva protiv Estonije - 86:43, da Gruzija je savladala Izrael sa 85:80

Nemačka je zadržala stoprocentni učinak sa sedam pobeda u isto toliko mečeva, kao i grčka, dok je Gruzija izjednačena sa selekcijom Izraela, te se nalaze iza naše selekcije koja se nalazi na poziciji broj tri.

Plasman na Svetsko prvenstvo u Kini ostvariće najbolje tri selekcije iz svake od četiri grupe. 

Najzaslužniji za pobedu Nemaca bio je Denis Šreder sa dabl-dabl učinkom (18 poena i 10 asistencija), a pratili su ga Danilo Bartel sa 12, koliko je dodao i centar Crvene zvezde Maik Cirbes.

U drugom meču grupe viđena je mnogo neizvesnija utakmica, a bolje su se snašli Gruzijci koji su u poslednjoj deonici napravili potpuni preokret. 

Najefikasniji je očekivano bio Tornike Šengelija sa 22 poena i devet skokova, a u stopu ga je pratio Duda Sanadze koji je dodao 17 koševa. U poraženoj ekipi su se istakli Džejk Koen i Jovel Zosman sa po 14 poena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija