• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2018

11:27

SUROVO ISKRENI RADULJICA POSLE GRČKE: Četiri godine igraš sa nekim, navikneš se na njega...

Košarka

SUROVO ISKRENI RADULJICA POSLE GRČKE: Četiri godine igraš sa nekim, navikneš se na njega...

Podeli vest

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica nije mogao da se nakon poraza od Grčke ne dotakne nekih stvari koji se očigledne, a tiču se nedostatka bitnih igrača

Raduljica je podsetio da se prethodnih godina gradio tim u reprezentaciji Srbije od igrača koji su stasavali jedni uz druge, a sada je deo njih odustan, a oni koji su tu moraju da se adaptiraju na nova imena.

- Već smo odigrali dva reprezentativna prozora bez većine momaka, bez dovoljno treninga. Znate kako, igraš s nekim četiri godine, navikneš se na njega i sada su ti momenti nedostajali. Navikli smo da budemo tim, da igramo u skladu sa tim. Sada je možda to nedostajalo, ali ne treba pominjati one koji nisu tu. Ovo je najbolje što Srbija trenutno ima. Šta da se radi - izjavio je Raduljica za grčku Gazetu.

Uprkos problemima sa kojima se suočava Srbija u kvalifikacijama za Svetko prvenstvo, Raduljica je optimista za plasman na Mundobasket u Kini.

Nadam se da ćemo uspeti da se kvalifikujemo za Svetski kup. Ovde smo mogli da napravimo prvi korak, nismo uspeli da pobedimo. Sada smo jedan korak dalje, ali to ništa ne menja za nas. Nastavićemo da se borimo i verujem da će Srbija otići na Mundobasket - izjavio je Raduljica.

On je rekao da je produžio ugovor sa postojećim klubom u Kini na još dve godine i naveo da je za razliku od Srbije Grčka bila skoro kompletna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 5 godina

Nije važno otići na Mundobasket več tamo i nešto pokazati, a ne ko naši kilavi prodani futbaleri i ceo štab usranih idiota okolo njih. Sramota usred Rusije.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59