• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2018

15:27

REBIĆ U MORNARU! Bivši košarkaš Zvezde promenio treći klub od odlaska sa Malog Kalemegdana

Košarka

REBIĆ U MORNARU! Bivši košarkaš Zvezde promenio treći klub od odlaska sa Malog Kalemegdana

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Rebić potpisao je ugovor sa ABA ligašem Mornarom iz Bara, potvrdio je na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatović.

Rebić, nekada jedan od najperspektivnijih mladih srpskih košarkaša, prošlu polusezonu proveo je u španskom Bilbaou, u koji je stigao u februaru ove godine iz Mega Leksa.

Ovaj 23-godišnji plejmejker karijeru je započeo u Radničkom FMP, da bi samo nakon jedne sezone prešao u Crvenu zvezdu, gde je proveo tri godine kada je trener bio Dejan Radonjić, ali nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu.

Rebić je najveći uspeh u karijeri do sada ostvario sa reprezentacijom Srbije do 20 godina na Evropskom prvenstvu 2015. godine kada je došao do zlata, dok sa Zvezdom ima dve titule ABA lige, Košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća.

Tim iz Bara je već doveo nekoliko igrača među kojima se izdvajaju Vinston Šepard, Kadin Karington, Bronson Kenig i Andre Spajt, dok su klub napustili Brendis Reli Ros i Derek Nidam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija