• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2018

19:53

MILICA DABOVIĆ ŽELI OPET NA PARKET, ZATVORENA SU JOJ VRATA PARTIZANA I ZVEZDE: Kao kada bi Ronaldu rekli da se ne uklapa!

Košarka

MILICA DABOVIĆ ŽELI OPET NA PARKET, ZATVORENA SU JOJ VRATA PARTIZANA I ZVEZDE: Kao kada bi Ronaldu rekli da se ne uklapa!

Podeli vest

Milica Dabović, trofejna srpska košarkašica, želi da se vrati na parket iz "penzije", obratila se Partizanu i Crvenoj zvezdi i ostala zatečena odgovorima koje je dobila

 

Posle porođaja, i najavljenog kraja karijere, trofejna košarkašica doživela je niz neprijatnosti, koje je Podelila sa pratiocima na Instagramu.

- Mnogi su me pitali da pišem kolumne o košarci ili ti o situaciji ženske košarke u Srbiji. Smatrala sam da to nije za mene i da u tom trnutku ne želim da ljudi znaju koliko je ona teška, ali sada mislim da je došlo vreme za nešto što mene boli i pogađa, pa bih volela da to podelim sa vama, da, sutra ne kažu, što si toliko dugo ćutala i proglase me ludom kao i mnogo puta do sada - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

Vrata Partizana i Crvene zvezde bila su zatvorena nekadašnjoj reprezentativki Srbije. 

- Kada sam u svojoj 36-tog godini pitala Partizan (koji nam je još uvek dužan novac) i Zvezdu (pošto su to dva naša najbolja tima u Srbiji-Beogradu) da igram za njih, jedni su odgovorili da su već napravili tim i da se ne uklapam u koncepciju, a drugi da nemaju buždet i da je trener mlad pa ne znaju kako bih sa njom... Bila sam zatečena i malo u čudu jer, razmišljam, to je isto kada bi Ronaldo pitao da igra, a oni mu kažu, ne uklapaš se ili nisi dovoljno dobar ili ne znam ti ni ja koja glupost bi mogla lakše da se svari.

Foto: Instagram

 

Milica je verovala da može još mnogo da pruži i u nacionalnom dresu, sa kojim je osvojila brojne medalje. Ipak, tu je usledio novi šok.

- Nakon svega što mi se izdešavalo htela sam za sebe malo sreće i adrenalina na košarkaskom terenu pred svojim ljudima i to baš kod kuće da olakšam sebi, sinu i našim kučićima da se ne selim ako to baš i ne moram. Podseća me na situaciju kada sam zvala Marinu Maljkovic koja me samo preko telefona pitala jesam li ja dobar covek? Dosla sam ja u moj Partizan i donela toliko titula, ginula za taj dres za nju, za tim a onda je došao i trenutak kada sam poželela da se vratim u reprezentaciju i zaigram još jednom sa svojom sestrom. 

Desilo se da mogu lepo da priđem i razgovaram na tu temu. Od Marine sam odmah dobila odgovor da ne treba da igram košarku i da će me zaposliti da radim kod nje za dve godine jer je dobar covek?! Došla sam kući i pitala sam se, imam li razloga da ne igram košarku? Porodila sam se, želim, nikada se bolje nisam osećala, imam 36 godina nikada se nisam povredila hvala Bogu očuvana sam i hvala tati na tome. Danilović i Divac su se opraštali pa su se opet vraćali i ja znam da je to odluka samo jedne žene...I ne moram ja sutra ni igrati u toj reprezentaciji ali da li zaista mislite da za mene nema tu nikako mesta posle svega sto sam napravila - pita se Milica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

TVOJ VOZ JE DAVNO NAPUSTIO STANICU A TI SI OSTALA.

Cvele

pre 5 godina

Što mora baš Partizan ili CZV. Zkk Korać ima mnogo dobru ekipu. Ako zeli nekome da pomogne može da igra za Žkk Bor ili Žkk Gimnazijalac Kraljevo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija