• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.09.2018

20:58

OBISTINILE SE CRNE PROGNOZE ČANKA! Partizan bez dvojice bitnih igrača počinje ABA ligu

Košarka

OBISTINILE SE CRNE PROGNOZE ČANKA! Partizan bez dvojice bitnih igrača počinje ABA ligu

Podeli vest

Košarkaši Partizana za vikend igraju na startu ABA lige protiv Cedevite, a kao što je još ranije sa zabrinutošću najavio trener crno-belih Nenad Čanak, ekipa će u novu sezonu ući bez pomoći dvojice bitnih igrača

Rač je o kapitenu Novici Veličkoviću i Bandži Siju, koji nisu mogli da pomognu crno-belima na ABA Superkupu prošle nedelje u Laktašima, a Čanak duele protiv Mornara i Budućnostima u kojima je njegov tim bio lišen pomoći spomenutog dvojca vidi kao recept i pred Cedevitu.

- Duel protiv Cedevite je derbi kola i okršaj ekipa koje pretenduju na vrh. Dočekujemo meč sa Cedevitom u dobrom ritmu posle Superkupa u Laktašima, ali i dalje smo lišeni pomoći Bandže Sija i Novice Veličkovića. To je veliki hendikep za nas, ali ćemo pokušati da odigramo sa istom energijom kao protiv Mornara i Budućnosti i videćemo za šta će to biti dovoljno - rekao je Čanak uoči starta nove sezone u regionalnoj ligi.

On je ukazao na problem koš-faula koji je koštao Partizan iznenađenja protiv Budućnosti, ali nije želeo da nalazi dodirne tačke za predstojeći duel protiv Cedevite.

Analizirali smo ih, pogledali utakmice iz pripremnog perioda. Ali, iz iskustva znam da su pripremne utakmice jedno, a zvanične nešto potpuno drugo. Imaju vrhunski tim i evroligaškog trenera, no i dalje su nepoznanica za nas. Videćemo kako će sve to izgledati - rekao je Čanak.

Meč između Partizana i Cedevite igra se u subotu od 20 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17