• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2018

23:47

DVA MINUTA PRVOG POLUVREMENA I GAGIĆ SU KRIVCI ZA PORAZ! Čanak objasnio razloge posrnuća u Trentu

Košarka

DVA MINUTA PRVOG POLUVREMENA I GAGIĆ SU KRIVCI ZA PORAZ! Čanak objasnio razloge posrnuća u Trentu

Podeli vest

Trener KK Partizan Nenad Čanak ocenio je da su crno-beli poklekli na gostovanju u Trentu zahvaljujući lošoj završnici prvog poluvremena i isključenju centra Đorđa Gagića na početku nastvaka igre

Crno-beli su igrali dopadljivu košarku i imali osetno vođstvo u prvom poluvremenu, ali je u finišu druge četvrtine negde zaškripelo, što je uz isključenje indisponiranog Gagića odvelo u poraz.

Odigrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da završimo taj period igre sa rezultatom koji smo zaslužili. Imali smo nekoliko veoma loših odluka u napadu tokom poslednjih dva minuta i ekipa Trenta je uspela da izjednači. U drugom poluvremenu smo ostali bez Gagića zbog dve nesportske greške, nismo imali unutršnju igru, domaći tim je preuzeo kontrolu i priveo utakmicu kraju - ocenio je Čanak dešavanja na prvom meču Partizana u Evrokupu ove sezone.

PARTIZAN SAM SEBE UKOPAO U TRENTU! Crno-beli posle katastrofalnog drugog poluvremena poraženi u Italiji

Novi plejmejker Partizana Aleksej Nikolić skrenuo je pažnju da crno-beli moraju mnogo pametnije da rešavaju ovakve situacije.

Mislim da smo počeli utakmicu prilično dobro, energično, igrali smo na pravi način, kao što smo se i dogovorili pre meča. Učinili smo ofanzivno i defanzivno sve ono što smo rekli u svlačionici. Onda nam je pala energija, propustili smo nekoliko detalja i oni su se vratili u igru. Nismo uspeli da to ispravimo, ali ako ništa drugo, borili smo se do kraja. Moramo da budemo pametniji kako bismo dobili ovakve utakmice. Prva je utakmica, vraćamo se u salu da vredno treniramo i gledamo napred - poručio je Nikolić.

Partizan je večeras izgubio od Trenta 82:73, a narednom kolu će dočekati ekipu Zenita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa banana

pre 5 godina

dal neko ovo cita iz partizana gagic je opasan po svoj tim .on ne moze da kontrolise emocije sa njim se mora razgovarati i objasniti mu da ako ne komplikuje igra jednostavno da do prvog igraca,skioci bori se onda je dobar a ako komplikuje je najgori .to mora datrener da mu objasni

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17