• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2018

08:42

JOKIĆ TOTALNO PODBACIO, Sakramento bez Bogdana i Bjelice poražen od Voriorsa

Košarka

JOKIĆ TOTALNO PODBACIO, Sakramento bez Bogdana i Bjelice poražen od Voriorsa

Podeli vest

BlIstao je Nikola Jokić na dve pripremne utakmice Denvera protiv LA Lejkersa, ali nije bio preterano raspoložen protiv Perta koji je poražen rezultatom 96:88

 

Za 22 minuta koliko je proveo na parketu Jokić je postigao tri poena uz šut 1/4 za dva i 0/1 za tri poena, dodao je i tri asistencije, sedam skokova, dve ukradene lopte i tri izgubljene lopte. 

Najefikasniji u pobedi Denvera bili su Monte Moris sa 15, Malik Bizli sa 14 i Gari Heris sa 13 datih poena. Kod Perta je najbolji bio Brajs Koton sa 33 data poena. 

Sakramento Kingsi će ove sezone imati dva srpska igrača u timu, ali nijedan se nije pojavio na meču protiv Golden Stejta u porazu od 94:122 zbog problema sa povredama.

Hari Gils III bio je najraspoloženiji sa 17 datih poena, a ubedljivo najbolji pojedinac meča bio je Klej Tompson koji je ubacio 30 poena.

NBA - pripremne utakmice

Vašington - Majami 121:114
Njujork Niks - Nju Orleans 106:100
Memfis - Atlanta 120:110
Minesota - Oklahoma 101:113
San Antonio - Detroit 117:93
Finiks - Portland 93:115
Golden Stejt - Sakramento 122:94
Orlando - Flamengo 119:82
Toronto - Melburn 120:82
Denver - Pert 96:88
Juta - Adelajd 129:99


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija