• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2018

23:18

ZADRANI, KLUB VAM JE SRA*E! Amerikanac pobegao glavom bez obzira, pa izvređao Hrvate!

Košarka

ZADRANI, KLUB VAM JE SRA*E! Amerikanac pobegao glavom bez obzira, pa izvređao Hrvate!

Podeli vest

Američki košarkaš Glen Dejvis, nekadašnji šampion NBA lige, pobegao je iz Zadra posle samo tri dana i poručio, kada se domogao kuće, da je hrvatski klub - sranje

Dejvis je najavljen kao kapitalno pojačanje u Zadru, a on je došao, najeo se istog dana u Mekdonalds restoranu i dva dana kasnije - zbrisao!

Kada se domogao Amerike, objavio je video snimak u kojem je izvređao Zadrane i pogotovo trenera ekipe Aleša Pipana.

Pre svega hteo bih da se izvinim navijačima Zadra, Tornadu, ali došlo je do nesporazuma. Klub ima previše unutrašnjih problema i čitava organizacija je sranje. Takođe, želim da kažem da trener ne voli igrače, stalno nešto zanoveta, urla na njih, a ja ne želim da budem deo toga i da za to još ne budem plaćen. Ljudi, treba vam novi trener, jer ovaj tretira igrače kao govna. Niko ne želi da igra za njega - rekao je Dejvis, nekadašnji NBA prvak sa Boston Seltiksima.

U Zadru tvrde da je istina potpuno drugačija i da je Dejvis stalno postavljao nove uslove da bi igrao, jer je, izgleda, mislio da je došao na rekreativnu košarku.

- Problemi su počeli u petak, kada me je zvao i pričao kako ima probleme, te virus, te je nervozan, te ga drma nostalgija za kućom. Rekao je i da nije shvatao tu ozbiljnost: dva treninga dnevno, duga putovanja... Tražio je i dodatne pare, a preko svega toga nismo mogli da pređemo i negde mora da se povuče crta - rekao je Branimir Longin, direktor Zadra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17