• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.10.2018

23:32

PA NISMO IGRALI SA TIMOM IZ KLS! Čanak se brecnuo na pitanje o neizvesnosti utakmice

Košarka

PA NISMO IGRALI SA TIMOM IZ KLS! Čanak se brecnuo na pitanje o neizvesnosti utakmice

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da njegovoj ekipi mnogo znači večerašnja pobeda protiv Zenita iz Sankt Peterburga.

Veliki trijumf protiv oslabljenog sastava Zenita, Čanak opisuje da kao težak i značajan, ali i takav da otkriva nešto što bi trebalo da raduje sve u Partizanu.

- Ovo je bila teška i značajna utakmica za nas. Teška i značajna pobeda za moj mladi tim, pre svega kao pokazatelj da možemo da se nosimo s ekipama ovog ranga - rekao je Čanak novinarima posle utakmice.

PARTIZAN SRUŠIO OSLABLJENE RUSE! Zenit je pao u gromoglasnom "Pioniru"

Partizan je večeras u hali "Aleksandar Nikolić" pobedio Zenit sa 89:82 u drugom kolu Grupe C Evrokupa.

- Igrali smo mnogo mekano u nekim situacijama u prvom poluvremenu i to je rezultiralo sa 46 primljenih poena. U drugom smo napravili rezultat sa odbrambenom petorkom. Uspeli smo da zaustavimo njihovu tranziciju i skok i sveli ih na oko 36 poena. Mislim da smo generalno zaslužili ovu pobedu - rekao je Čanak.

(VIDEO) GROBARI BRUTALNO IZVREĐALI SIMONOVIĆA! Navijači Partizana "častili" bivšeg košarkaša Zvezde

On je ocenio da je utakmica sve vreme bila neizvesna, iako su oba tima često igrali u "serijama".

- Nismo igrali s ekipom iz KLS, uz dužno poštovanje, već protiv Zenita. I oni imaju trenera, znaju da igraju, spremaju se za ovakve stvari i vežbaju - rekao je trener Partizana.

DA NIJE GAGIĆA POLUDEO BIH! Zagorac: U ovoj atmosferi izgorim 10 puta, sjajna timska igra u 3/4

Čanak je ponovio da ovakve pobede imaju veliki značaj, ali i da je energetski velika potrošnja.

- Nismo jedini koji igraju dve utakmice nedeljno. Tempiramo i radimo kako bi trebalo da se ne bi osetio zamor tokom sezone, iako ga ima. Oscilacija će biti, ali igrači će uvek biti motivisani i maksimalno spremni u tom momentu, a za šta će to biti dovoljno, to ćemo vidteti - rekao je Čanak.

On je kazao da je ambijent u dvorani bio odličan, kao i da bi voleo da češće bude takav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija