• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

12.10.2018

09:09

(VIDEO) BOBI DABL-DABL! Marjanović ponovo najbolji među Klipersima

Košarka

(VIDEO) BOBI DABL-DABL! Marjanović ponovo najbolji među Klipersima

Podeli vest

Sakramento Kingsi i Los Anđeles Klipersi igrali su u noći između četvrtka i petka nove predsezonske provere, uoči starta NBA lige (16. oktobar) i pritom su imali dijametralno suprotne ishode

Kingsi su pretrpeli debakl u duelu sa Jutom, bilo je čak 132:93 za Džezere, dok je tim iz Los Anđelesa, očekivano, deklasirao Makabi Haifu rezultatom 124:76.

Najefikasniji u pobedi Klipersa bio je Boban Marjanović koji se sad već ozbiljno nameće Doku Riversu za predstojeću sezonu, iako je novajlija Marćin Gortat i dalje prva centarska opcija u ekipi.

Poljak je kao starter meč završio sa šest poena, a Bobi sa 18, uz 12 skokova, za samo 17 minuta u igri!

Kao i u prva tri meča predsezone Marjanović je maksimalno koristio minutažu, bukvalno u svakom napadu beležio ili poene ili skokove, uz gotovo perfektan učinak u šutu za dva poena (9/11).

Teodosić je bio daleko "skromniji", samo dva poena upisao je srpski plej za 13 minuta, dopunivši statistiku sa 3 asistencije i 6 osvojenih lopti.

Bila je ovo peta pobeda Klipersa u predsezoni, u petoj utakmici.

Kingsi se nisu pokazali tako dominantni u isto vreme, daleko od toga...

Ekipa trenera Jergera je pred svojim navijačima, i dalje bez Bogdana Bogdanovića, naišla na vrlo motivisan tim Jute koji je nije štedeo nijednog trenutka, pa je na kraju viđen pomalo sraman poraz domaćina.

Već posle prve čevrtine bilo je 39:10 za Jutu (5-0 u predsezoni), do poluvremena je prednost porasla na 36 razlike, a sve posle toga bila je stvar rutine za goste, ali i prilika da da Sakramento koliko-toliko izbegne katastrofu, u čemu, ipak, nije uspeo.

Nemanja Bjelica je posle odličng debija, ovoga puta podbacio, bio je bez poena za 13 minuta (0/2 za dva, 0/1 za tri), uz dva skoka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17