• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

19.10.2018

09:14

(VIDEO) KRALJ POLOŽIO ORUŽJE! Poraz Lebrona u prvom meču u dresu Lejkersa!

Košarka

(VIDEO) KRALJ POLOŽIO ORUŽJE! Poraz Lebrona u prvom meču u dresu Lejkersa!

Podeli vest

Košarkaši Portlanda pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 128:119 i ostvarili 18. uzastopnu pobedu na domaćem terenu na startu NBA lige

 

Portland su predvodili Demjan Lilard sa 28 poena, šest skokova i četiri asistencije, Nik Stauskas sa 24 poena i Si Džej Mekalum sa 21 poenom i pet skokova. 

To je 16. uzastopna pobeda Portlanda nad Lejkersima za koje je debitovao jedan od najboljih igrača današnjice Lebron Džejms. On je letos iz Klivlenda prešao u tim iz Los Anđelesa sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 153 miliona dolara.  On je utakmicu počeo sa dva atraktivna "zakucavanja", a postigao je ukupno 26 poena, uz 12 skokova i šest asistencija.


Lejkersi su vodili sa 25:15, ali je Portland uspeo da preokrene i povede sa šest razlike posle "trojke" Stauskasa. Blejzersi su na poluvremenu vodili sa 65:63, Lejkersi su posle "trojke" Harta, poveli sa 85:83, ali je Portland uspeo da udje u poslednju deonicu sa dva poena prednosti (93:91).

Novom "trojkom" Stauskas je doneo vodjstvo Portlandu 107:100, a pet minuta pre kraja rezultat je bio 114:110, posle "trojke" Mekaluma, pa je utakmica tada bila rešena.

Utakmica je počela minutom ćutanja, čime je odata pošta vlasniku Portlanda Polu Alenu, koji je u ponedeljak umro posle teške bolesti u 65. godini.

Filadelfija je pobedila Čikago sa 127:108 predvodjena Džoelom Embidom, koji je postigao 30 poena uz 12 skokova. Dobru partiju prikazao je i Ben Simons, koji je ostvario trip-dabl učinak od 13 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Dario Šarić u pobedi je učestvovao sa 13 poena i 10 skokova, a 13 poena postigao je i Amir Džonson.
U ekipi Čikaga najbolji je bio Zek Levin sa 30 poena i pet skokova. Bobi Portis postigao je 20 poena uz 11 skokova, a Džabari Parker 15 poena.

Majami je pobedio Vašington sa 113:112 košem Kelija Olinika 0,2 sekunde pre kraja. Džoš Ričardson predvodio je Majami sa 28 poena, a Rodni Mekgruder dodao je 20 poena.

Džon Vol bio je najefiksniji u ekipi iz Vašingtona sa 26 poena i devet asistencija, a Bredli Bil postigao je 20. Njih dvojica su postigli osam poslednjih poena za ekipu, u kojoj zbog problema sa ledjima nije bilo centra Dvajta Hauarda.

Pri vodjstvu Vašingtona od 112:111, Bil je promašio šut, pa je Majami imao poslednji napad. Vejd je šutirao tri sekunde pre kraja i promašio, ali je Olinik uhvatio loptu i postigao koš za pobedu.

 

NBA LIGA

 

Filadelfija – Čikago 127:108
Vašington – Majami 112:113
Portland – Los Anđeles Lejkers 128:119

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija