• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2018

08:47

(VIDEO) BOBI DVOCIFREN, OSTALI SRBI U DRUGOM PLANU! Marjanović iskoristio minute, Teo grejao klupu

Košarka

(VIDEO) BOBI DVOCIFREN, OSTALI SRBI U DRUGOM PLANU! Marjanović iskoristio minute, Teo grejao klupu

Podeli vest

Srpski košarkaš Boban Marjanović jedini je od srpskih igrača imao zapažen učinak u noći između petka i subote pošto je u pobedi njegovih Los Anđeles Klipersa za 16 minuta na terenu ubacio 13 poena i načinio pet skokova

Klipersi su savladali Oklahomu 108:92, a bez obzira na to što je bio u "rosteru" za meč, srpski plejmeker Miloš Teodosić nije dobio šansu da pokaže svoje raskošno umeće.

Od ostalih srpskih igrača koji su igrači prethodne večeri, Nemanja Bjelica se nije naročito istakao u porazu Sakramenta od Nju Orleansa 149:129 ubacivši svega četiri poena uz sve promašaje u šutu za tri i učinkom 2/5 za dva.

NBA

Orlando Medžik - Šarlot 88:120
Bruklin - Njujork 107:105
Memfis - Atalanta131:117
Minesota - Klivlend 131:123
Nju Orleans - Sakramento 149:129
Toronto - Boston 113:101
Milvoki - Indijana118:101
L.A Klipers - Oklahoma 108:92
Juta - Golden Stejt 123:124

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija