• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2018

09:06

(VIDEO) NBA LIGA: Lebron izgubio i treću u nizu, Dončić impresionirao Amerikance!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Lebron izgubio i treću u nizu, Dončić impresionirao Amerikance!

Podeli vest

Los Anđeles Lejkersi izgubili su i treću utakmicu na startu sezone, ovog puta bolji je bio San Antoni i to posle produžetka 143:142

 

Lebron Džejms je meč završio sa 32 poena,  14 asistencija i osam skokova, ubacio je i trojku za produžetak, ali ni to nije bilo dovoljno za prvu pobedu "jezerdžija" ove sezone. 

Lamarkus Oldridž je predvodio San Antonio sa 37 poena, deset skokova i pet asistencija, dok je Demar Derozan meč završio sa 32 poena, osam skokova i 14 asistencija.

Luka Dončić, 19-godišnji ruki iz Slovenije,  pružio je sjajnu partiju u pobedi Dalasa nad Čikagom – 115:109.

Sa 19 poena i šest asistencija bio je jedan od najboljih u domaćem timu, a efikasniji od njega bio je samo Vesli Metjus koji je imao 20 poena.  Zak Lavin je u Čikagu bio bolji od ostalih, a meč je završio sa 34 poena.

Dončić je opet oduševio Amerikance, poentirao kada je to bilo najpotrebnije, a na kraju meča osigurao je pobedu sa nekoliko uzastopnih poen.

Golden Stejt je pobedio Finiks Sanse sa 123:103. Stef Kari je bio najefikasniji sa 29 poena, Kevin Durant ga je pratio sa 22 poena.

U ekipi koju s klupe vodi Igor Kokoškov najbolji je bio Devin Buker sa 28 poena.

Boston je poražen od Orlanda 93:90. Briljirao je Nikola Vučević, koji je sa 24 ponea bio najefikasniji igrač, a  imao i 12 skokova.

U poraženom timu Kajri Irving je zabeležio 22 poena, osam skokova i peta asistencija.

 

NBA LIGA

 

Boston – Orlando 90:93

Тоronto – Šarlot 127:106

Milvoki – Njujork 124:113

Minesota – Indijana 101:91

Dalas – Čikago 115:109

Juta – Memfis 84:92

Portland – Vašington 124:125

Golden Stejt – Finiks 123:103

L.A. Lejkers – San Antonio 142:143


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija