• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

24.10.2018

07:59

(VIDEO) SRBIN JE NEZAUSTAVLJIV! Novi dabl-dabl Jokića u "srpskom NBA derbiju", BJELICA SOLIDAN, ALI TEŠKO JE BEZ BOGDANA!

Košarka

(VIDEO) SRBIN JE NEZAUSTAVLJIV! Novi dabl-dabl Jokića u "srpskom NBA derbiju", BJELICA SOLIDAN, ALI TEŠKO JE BEZ BOGDANA!

Podeli vest

Denver u novoj sezoni ne zna za poraz, Kraljevi se muče bez Bogdanovića

 
Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su, na svom terenu, Sakramento Kingse sa 126:112 i tako nastavili niz bez poraza u najjačoj ligi sveta.

Pobeda tima iz Kolorada se ni u jednom momentu nije dovela u pitanje, pa je trener Meloun uspeo da odmori glavnog igrača, našeg Nikolu Jokića koji je uprkos nešto manjoj minutaži stigao do dabl-dabl učinka.

Od samog početka meča domaći tim je igrao snažno, naročito u odbrani koja je otvarala mogućnost za raznovrsan napad. Tako je veći doe posla završen već posle prve dve četvrtine kada je rezultat na semaforu pokazivao 68:55.

 

 

Do kraja, nagetsi su sa 11 poena razlike dobili i 3. deonice, posle koje su "popustili" pa je razlika do kraja susreta drastično smanjena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džamal Marej sa 19 poena postignutih za 18 minuta na parketu. Poen manje postigao je Geri Haris koji je igrao 26 minuta.

 

 

Nikola Jokić je bio blizu novog tripl - dabla, i to, za 23 minuta provedenih na parketu, što je nešto manja minutaža u odnosu na onu koju običbno dobija.

Foto: Tanjug/AP

Popularni Džoker je postigao 14 poena uz 12 skokova i dodao šest asistencija. Do dabl - dabl učinka srpski košarkaš je došao već u prvom poluvremenu, posle kojeg je Meloun odlučio da ga odmori za naredne mečeve.

Sa druge strane, Nemanja Bjelica je za Kingse ubacio 10 poena, uz dva skoka i tri asistencije za 20 minuta u igri. Najefikasniji u Sakramentu sa 20 poena bio je Marvin Begli.

Foto: Tanjug/AP

Ovom pobedom Denver je zadržao maksimalan učinak u Zapadnoj konferenciji, i ima skor od 4 pobede, bez poraza dok Kingsi imaju samo jednu pobedu, uz tri izgubljena meča od starta sezone.

U ostalim utakmicama, Detroit je bio bolji na svom terenu od Filadelfije 133:132, dok su Pelikansi rutinski savladali Kliperse sa 116:109.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija