• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2018

10:33

ŠAK, NE BI MOGAO DA ME ČUVAŠ! Jokić pecnuo "planinu" O'Nila, a ovaj ga nazvao piletinom

Košarka

ŠAK, NE BI MOGAO DA ME ČUVAŠ! Jokić pecnuo "planinu" O'Nila, a ovaj ga nazvao piletinom

Podeli vest

Simpatična rasprava viđena je između nekadašnjeg NBA asa Šekil O'Nila i srpskog košarkaša u dresu Denver Nagitsa Nikole Jokića

Jokić je u jednom intervju "pecnuo" jednog od najdominantnijih košarkaša koji su igrali u NBA-u, ali je ubrzo posle šale otkrio kakav je utisak stekao o njemu kada ga je prvi put video.

Ne, ne možeš da me čuvaš - obrtio se Jokić u jednom trenutku Šeku u kameru, ali takan što se blago osmehnuo shavatio je da mora da se vadi, uz reči:

- Čekaj. Šalim se. Bio sam u Nju Orleansu, izlazio sam iz autobusa pred utakmicu rukija i softmora na ol staru. Šek je bio ispred mene. Kao planina. Taj čovek je toliko velik. Kad sam ga video izbliza, pa onda opet gledao klipove. Bio je toliko dominantan. Verovatno najdominantiji čovek koji je igrao košarku. Zver. Ali mene ipak ne bi mogao da čuva - nije odustajao Jokić od svoje namere da se našali sa bivšim centrom.

(VIDEO) JOKIĆ NE MOŽE SAM! Dabl-dabl srpskog maestra nedovoljan, LEBRON I LEJKERSI RAZBILI DENVER!

On ipak nije ostao nedorečen na tvrdnje mladog Somborca, ali je pre "završnog udarca" počeo sa hvalospevima na račun srpskog košarkaša.

(VIDEO) SRBIN JE NEZAUSTAVLJIV! Novi dabl-dabl Jokića u "srpskom NBA derbiju", BJELICA SOLIDAN, ALI TEŠKO JE BEZ BOGDANA!

- Igra dosta agresivno. I van i u reketu, kao i većina centara danas. Pritom je odličan asistent. I ne plaši se. Ne plaši se izazova. Nije super atletičan, ali igra vrlo pametno - rekao je O'Nil i na praktičnom planu pokazao kako bi se borio protiv Jokića, za koga je u jednom trenutku pomislio da je Ukrajinac, ali je posle ogradio uz reči:

Odakle god da je, tu piletinu pih pojeo - rekao je O'Nil i prisetio se duela sa Vladom Divcem i opisao ga kao užasnog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17