• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

29.10.2018

14:41

MINISTAR VULIN: Mozzart je prepoznao značaj vojnog sporta

Košarka

MINISTAR VULIN: Mozzart je prepoznao značaj vojnog sporta

Podeli vest

Košarkaška ekipa kompanije Mozzart pobedila je u revijalnoj utakmici ekipu Kopnene vojske Vojske Srbije rezultatom 44:40 u utakmici koja je organizovana u okviru uspešne saradnje kompanije Mozzart sa jednom od najcenjenijih institucija u državi

Utakmica je obilovala sjajnim akcijama i potezima, a loptu na terenu u vojnom sportskom objektu, niškoj „Šivari“, podbacio je ministar odbrane Aleksandar Vulin. 

Košarkaškom susretu poseban značaj i veličinu dao je njegov humanitarni karakter, jer su sredstva koja su prikupljena prilikom šutiranja trojki posle utakmice, a koja je takođe donirala kompanija Mozzart, namenjena porodici preminulog pripadnika Specijalne brigade Vojske Srbije.  

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je, nakon utakmice, istakao da Vojska Srbije i kompanija Mozzart  uspešno sarađuju i izrazio zahvalnost na tome što je u kompaniji prepoznat značaj i vrednost vojnog sporta.

- Pozivam i druge socijalno odgovorne kompanije da se ponašaju baš kao Mozzart, da pomognu svojoj zajednici i svojoj zemlji. U kompaniji Mozzart su prepoznali koliko nam je bitan sport u vojsci, ali to je više od sporta, jer ovi momci daju primer i ostalima kako treba živeti i kako se treba ponašati - rekao je ministar Vulin.

Foto: mozzartsport

Košarkaška ekipa kompanije Mozzart

Košarkaši iz kompanije Mozzart takmiče se u Company ligi Beograda, takmičenju u kome, pored njih, učestvuju košarkaši iz eminentnih domaćih i stranih kompanija. Na taj način, zaposlenima u Mozzartu omogućeno je da se druže, bolje upoznaju kolege iz drugih poslovnih aktivnosti i ujedno na sportskom polju brane boje svoje kompanije i već za vikend ih očekuje prvo kolo pomenutog takmičenja.

On je zahvalio Mozzartu ne samo za donaciju podloge u sali „Šivara“, već za sve što u toj kompaniji čine za vojni sport.

Govoreći o saradnji sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije, direktor Sektora korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović naglasio je da je čast što imaju priliku da sarađuju sa institucijom kao što je Ministarstvo odbrane.

- Kao kompanija koja „živi“od sporta, trudimo se da pomognemo njegov razvoj, ali i širu društvenu zajednicu. U tom smislu, bilo je prirodno da našu saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije započnemo preko sporta. Tako smo, prošle godine, ženskoj futsal ekipi Vojne akademije donirali kompletnu sportsku opremu. Ta saradnja nastavljena je i donacijom televizora za vojno zdravstvo, da bi nedavno postali generalni sponzor sporta u vojsci - naglasio je Popović.

Zahvaljujući donaciji kompanije Mozzart, vojni džudisti će već početkom novembra otići na Svetsko vojno prvenstvo u džudou u Brazil, a tim povodom, na poluvremenu utakmice, džudistima iz 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade, simbolično je uručena sportska oprema za to takmičenje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija