• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

30.10.2018

08:38

(VIDEO) MOĆNI NBA SRBI! Bjelica nastavlja da briljira, JOKIĆU U DRAMI FALIO SKOK ZA NOVI TRIPL-DABL!

Košarka

(VIDEO) MOĆNI NBA SRBI! Bjelica nastavlja da briljira, JOKIĆU U DRAMI FALIO SKOK ZA NOVI TRIPL-DABL!

Podeli vest

Srpski košarkaši Nemanja Bjelica i Nikola Jokić nastavili su sjajnim partijama u NBA ligi

Bjelica je bio jedan od najboljih igrača u pobedi Sakramenta nad Majamijem 123:113, dok je Jokiću jedan skok falio za novi tripl-dabl u trijumfu Denvera nad Nju Orleansom - 116:111.

Pelikansi su igrali bez svog najboljeg igrača Entonija Dejvisa što su Nagetsi iskoristili za prednost u reketu, pa je Jokić ubacio 12 poena za skoro pola sata na parketu, uz 9 skokova i 10 asistencija.

Ekipa Majka Melouna meč je prelomila u drugoj deonici koju je dobila sa 17 razlike, pa timu iz Nju Orleansa nije pomoglo ni to što su bili nešto bolji u nastavku susreta. 

U njegovom timu najefikasniji su bili Džamal Marej i Gari Haris sa po 23 poena. Kod poraženih, Džulijus Rendl je postigao 24 poena, dok je Nikola Mirotić došao do dabl-dabla sa 17 poena i 10 uhvaćenih lopti. 

Denver sada ima skor 5-1 posle prvih šest utakmica i nalazi se na drugom mestu Zapada iza šampiona Golden Stejt Voriorsa, dok su "Pelikani" četiri pozicije ispod sa 4 trijumfa i 2 poraza.

Bjelica, poput Bobana Marjanovića u Klipersima, sjajno koristi šanse koje dobija i sada je zaslužio skoro 33 minuta, i za to vreme ubacio 19 poena (7-15 iz igre, 3-5 trojke), uz po 5 skokova i asistencija. 

Kingsi, za koje i dalje ne igra Bogdan Bogdanović zbog povrede, napravili su preokret pošto su izgubili prvu četvrtinu, a u trećoj su ubacili čak 43 poena.

Osim Nemanje, veoma raspoložen je bio Vili Kouli Stajn sa 26 poena i 13 uhvaćenih lotpi, dok je Badi Hild dodao tri poena manje. 

Goran Dragić je na drugoj strani ubacio 20 poena, Hasan Vajtsajd 16 uz čak 24 skoka. 

Sakramento je četvrtim trijumfom skočio na  deveto mesto Zapadne konferencije, a Majami je sedmi na Istoku sa učinkom 3-3.

 

NBA LIGA


Indijana – Portland 93:103
Filadelfija – Atlanta  113:92
Majami- Sakramento 113:123
Njujork – Bruklin Nets 115:96
Čikago – Golden Stejt  124:149
Milvoki – Toronto 124:109
Minesota – Los Anđeles 124:120
San Antonio  – Dalas  113:108 posle produžetka
Denver – Nju Orleans 116:111


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija