• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

31.10.2018

08:06

(VIDEO) TEO I BOBI NAČISTO PODBACILI, TUČA NA TERENU, KLIPERSI RAZBIJENI! Ipak, svi pričaju o fotki koju je Marjanović napravio pre meča!

Košarka

(VIDEO) TEO I BOBI NAČISTO PODBACILI, TUČA NA TERENU, KLIPERSI RAZBIJENI! Ipak, svi pričaju o fotki koju je Marjanović napravio pre meča!

Podeli vest

Njih dvojica zajedno nisu uspeli da budu dvocifreni, Oklahoma zasluženo imala +18 na kraju

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Miloš Teodosić nisu imali veče za pamćenje u NBA ligi, pošto su u ubedljivom porazu Los Anđeles Klipersa od Oklahome (128:110) imali slab učinak.

Marjanović je za 10.5 minuta, koliko je proveo u igri, ubacio pet poena i imao je dva skoka i asistenciju. Teodosić je, s druge strane, za skoro sedam minuta ubacio samo tri poena.

Međutim, Marjanović je bio centralna tema meča zbog fotografije kojia je je nastala neposredno pre odigravanja istog.

Naime, Bobi se u jednom trenutku fotografisao sa glumicom i pevačicom Kristin Čenovet koja je visoka ''samo'' metar i po. S obzirom na to da je Marjanović visok 2.21 metar, upravo je ta razlika između njih bila zanimljiva Amerima.

Rasel Vestbruk je sa 32 poena bio i te kako raspoložen u redovima domaćeg tima, ali je ponovo došao u sukob sa Beverlijem. Toliko je bilo nezgodno da je i obezbeđenje ulazilo na teren.

Sve je počelo zbog jednog faula igrača Klipersa nad Vestbrukom, međutim, njih dvojica se ''poznaju'' odranije. Beverli je 2013. godine tako faulirao Vestbruka da je ovaj propustio plej-of. Zatim su se godinu dana kasnije fizički sukobili na terenu ponovo zbog jednog faula.

- Ne želim to da komentarišem. Bitno je da smo mi pobedili na kraju - rekao je Vestbruk.

Kao i Vestbruk, tako je i Pol Džord ubacio 32 poena i dodao 12 asistencija. Adams je imao 18 poena i 10 asistencija, dok je Šruder dodao 15 poena.

Galinari je u redovima Klipersa meč završio sa 27 poena, ali je samo četiri ubacio u drugom poluvremenu. Lu Vilijams je imao 17, a Tobajas Haris 15.

Vredi pomenuti i to da su Sakramento Kingsi ostvarili četvrti vezani trijumf, kao i da je Nemanja Bjelica imao još jedan sjajan meč iza sebe.

Rezultati:

Šarlot - Majami 125:113
Klivlend - Atlanta 136:114
Orlando - Sakramento 99:107
Boston - Detroit 108:105
Toronto - Filadelfija 129:112
Hjuston - Portland 85:104
Memfis - Vašington 107:95
Oklahoma - LA Klipersi 128:110


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija