• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2018

20:47

(VIDEO) EVROLIGA: Gudurić ubio Nemce u pojam, CSKA ne zna za poraz!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Gudurić ubio Nemce u pojam, CSKA ne zna za poraz!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea su u 5. kolu Evrolige u Istanbulu savladali Bajern rezultatom 88:84

 

Vodili su puleni Željka Obradovića tokom najvećeg dela meča. Ali, Bavarci su tokom treće četvrtine uspeli da preokrenu rezultat i povedu 61:56 serijom 9:0. Međutim, meč je ušao u dramatičnu završnicu.

Bavarci su samo na minut i po do kraja bili na -1, ali je Fener brzo stekao šest poena prednosti. Trojkom je Gudurić presudio Radonjiću i Joviću, potom je Veseli zakucao i najavio trijumf turske ekipe.

Datome je ubacio 19, a Veseli 16 poena za pobedničku ekipu ali je  sjajnih Gudurić sa 10 u poslednjoj deonici rešilo utakmicu, i Kalinić je bio dvocifren, dodao je 11 poena. 

Na drugoj strani Devin Buker je bio najefikasniji sa 15 koševa, Lučić je postigao 13, Jović 12, a Dangubić osam poena. 

 

 

 

 

Košarkaši moskovskog CSKA pobedili su Olimpijakos 69:65, pa Rusi ne znaju za poraz u Evroligi.

CSKA je meč rešio u trećoj četvrtini koju je dobio sa 21:9, a ekipu je u tom trenutku predvodio Serhio Rodriges koji je meč završio sa 20 poena i pet asistencija,  17 poena je dodao Vil Klajburn uz četiri ukradene lopte, a 11 poena je imao Kori Higins. 

U timu Pirejaca je prednjačio Vasilis Spanulis sa 16 poena, Jorgos Printezis je imao poen manje, a  Najdžel Vilijams-Gos je ubacio 13. Nikola Milutinov je za atinske crveno-bele imao po sedam poena i skokova. 

 

 


Baskonija je bila bolja od Darušafake rezultatom 82:54. Za ubedljiv trijumf pobrinuo se Tornike Šengelija sa 13 poena i šest skokova, Darun Hilard je dodao 12, a Vensan Poirije ubacio je deset koševa.

Na drugoj strani u redovima Darušafake Ogur Savaš i Majkl Erik ubacili su po 12 poena.

 

 

 

 

 

EVROLIGA 

5. kolo

Četvrtak

CSKA - Olimpijakos 69:65
Baskonija - Darušafaka 82:54
Fenerbahče - Bajern 88:84
Barselona  - Makabi 74:58

Petak

Himki - Gran Kanarija 18.00
Budućnost - Panatinaikos 19.00
Žalgiris - Real Madrid 19.00
Armani - Efes 20.45

Tabela




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija