• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

08.11.2018

08:45

SLABA PARTIJA JOKIĆA: Šutnuo samo jednom na meču i promašio! Denver Nagetsi poraženi od Memfisa

Košarka

SLABA PARTIJA JOKIĆA: Šutnuo samo jednom na meču i promašio! Denver Nagetsi poraženi od Memfisa

Podeli vest

Nikola Jokić odigrao je veoma slabu partiju, pošto je za 25 minuta šutnuo samo jednom iz igre. Ispostaviće se da je taj šut bio za pobedu na dve sekunde do kraja

Srpski košarkaš imao je problema sa faulovima i zbog toga je na terenu proveo sa 25 minuta, međutim i pored toga zapanjujuće je da je šutnuo samo jednom iz igre.

Foto: Tanjug/AP

Jokić je u prošlom meču protiv Bostona šutnuo dvaput, sinoć samo jednom i trener Majk Meloun moraće nešto da uradi kako bi se Nikola vratio u formu od početka sezone.

- Dajemo mu loptu da igra na postu. Mnogo našeg napada prolazi 'kroz njega' tako da mora da preuzme inicijativu i šutira. Podržavamo tim. Želimo to, a ono što ne želimo je da mu prvi šut bude onaj za pobedu - rekao je Mejson Plamli posle meča. 

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera meč je završio sa četiri poena, sedam skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte (0/1 iz igre). Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Heris sa 20, Mari je postigao 15, dok je Lajls s klupe ubacio 16 uz devet skokova. 

Kod domaćina Mark Gasol je postigao 22, Džared Džekson 20, dok je Kajl Anderson postigao 14 poena. Memfis sada ima 6/4, dok je Denver na 9/2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 5 godina

Mali mora da počne da čita klasike, krajnje je vreme. Ili bar da prati seriju korene na tv-u ako nema vremena od igrica.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija