• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.11.2018

08:08

(VIDEO) TEO I BOBI NIKAD GORI, Klipersi pukli kao zvečke!

Košarka

(VIDEO) TEO I BOBI NIKAD GORI, Klipersi pukli kao zvečke!

Podeli vest

Košarkaški Los Anđeles Klipersa doživeli su pet poraz u novoj NBA sezoni, pošto su izgubili od Portlanda rezultatom 116:105

Obojica srpskih košarkaša - Miloš Teodosić i Boban Marjanović - su se našli na parketu, ali su imali noć za zabporav.

Marjanović je za 4 minuta i12 sekundi imao četiri poena i isto toliko skokova, dok je Teo igrao samo četiri minuta. Učinak - bez poena i samo jedan skok.

Marjanović je pritom dodao i dve blokade, a jednu od njih Klipersi su objavili na zvaničnom Tviter nalogu. Ponovo je Bobi sa zemlje ''zaustavljao'' rivale.

Najbolji u redovima Klipersa bili su Galinari i Lu Vilijams sa po 20 ubačenih poena, a Harel i Aleksander su imali po 19. Haris je dodao 15.

Rezultati:

Oklahoma - Hjuston 98:80
Finiks - Boston 109:116 (produžetak)
Portland - LA Klipersi 116:105
Golden Stejt - Milvoki 111:134

S druge strane, Lilard je sa 25 poena bio najefikasniji u redovima Portlanda. Mekkolum je ubacio dva manje, ali je imao i sedam skokova.

Jusuf Nurkić je imao solidnu noć iza sebe sa 16 poena i devet skokova, a Aminu je dodao 11 poena i osam skokova.

Boston je načinio nestvaran preokret protiv Finiksa koji sa klupe predvodi Srbin Igor Kokoškov.

Keltti su na poluvremenu gubili 20 razlike (55:35), u trećoj deonici su imali -17 (75:58), da bi trojkom uz zvuk sirene izjednačili na 100:100 na kraju regularnog dela.

Dominirao je Kajri Irving u tim trenucima i meč je završio sa 39 poena. S tim da je 18 ubacio u posednjoj deonici i produžetku.

Braun i Moris su imali po 17 poena, a upravo je ovaj poslednji trojkom doneo produžetak svom timu.

Buker je sa 38 poena bio najraspoloženiji u redovima Sansa, dok je Voren meč završio sa 29.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija