• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.11.2018

07:54

(VIDEO) NEUKROĆENA GOROPAD! Jokić i Denver sa 45 razlike zgazili Atlantu! Teo i Bobi grejali klupu, a Hjuston držao čas košarke šampionima!

Košarka

(VIDEO) NEUKROĆENA GOROPAD! Jokić i Denver sa 45 razlike zgazili Atlantu! Teo i Bobi grejali klupu, a Hjuston držao čas košarke šampionima!

Podeli vest

Tri zanimljiva meča odigrana su u noći između četvrtka i petka


Košarkaši Denvera pobedili su Atlantu sa 138:93 uz dobar učinak Nikole Jokića.

Naš košarkaš je za 25 minuta ubacio 12 poena uz devet skokova, sedam asistencija, četiri ukradene lopte i jednu blokadu, najefikasniji su bili Ernangomez sa 25, zatim Heris i Milsap sa po 18 poena, dok je čast Atlante pokušao da brani Džeremi Lin sa 16 poena.

Ništa Atlanti nije išlo od ruke na gostovanju, počeo je Denver meč serijom 13:0, bilo je +17 već pri 25:8, a pred kraj trećeg perioda meč se kretao ka strmoglavoj razlici.

Maksimalna je bila +46, a Nagitsi su ovako uspeli da prekinu niz od četiri poraza. Denver sada ima 10-5 i treći je na Zapadu, dok je Atlanta 14. tim Istoka sa 3-12.

U drugom meču sa srpskim akterima, Klipersi su pobedili Sparse sa 116:111 bez ulaska Miloša Teodosića u igru.

Naš reprezentativni plej ceo meč proveo je na klupi, a sudbinu je delio i Boban Marjanović, pa su teret pobede poneli Lu Vilijams sa 23 poena i Galinari sa 19.

U derbiju večeri, Hjuston je bio ubedljiv protiv Golden Stejta sa 107:86 uz 27 poena Džejmsa Hardena. Durent mu je parirao sa 20.

Bila je ovo prva utakmica Voriorsa posle svađe Durenta i Grina oko poslednjeg napada na utakmici sa Klipersima, pa su mnogi pomislili da je i to razlog slabijeg izdanja.

Ipak, valja napomenuti da zbog povrede nije bilo Stefa Karija i da je Hjuston odlično izneo meč za trijumf.

Enis je ubacio 10 poena, Gordon 17, dok je prvi sledeći strelac Voriorsa bio Luni sa 12 poena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija