• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

14:24

NESTAO SIN DUDE IVKOVIĆA, PA NAĐEN POSLE DVA DANA! Drama u porodici proslavljenog trenera!

Košarka

NESTAO SIN DUDE IVKOVIĆA, PA NAĐEN POSLE DVA DANA! Drama u porodici proslavljenog trenera!

Podeli vest

Legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković prošao je kroz pravu porodičnu dramu pošto je njegov stariji sin Petar (42) bio nestao


Naime, Petru se izgubio svaki trag i dva dana se nije javljao nikome, pa njegovi najbliži nisu znali šta se s njim dešava, preneo je Kurir. Nakon što je situacija postala zabrinjavajuća, Duda Ivković je prijavio sinovljev nestanak policiji.

Posle dva dana potrage, Petar je pronađen u jednom hotelu u blizini Inđije, u koji je i ranije odlazio, i to u lošem psihičkom stanju. Nakon toga smešten je u jednu privatnu kliniku na lečenje.

Prema nekim informacijama, Ivkovićev stariji sin je zapao u poslovne probleme, iz kojih nije mogao da se izvuče. Jedan od ljudi bliskih porodici Ivković otkrio je da ovo nije prvi put da legendarni košarkaški stručnjak ima probleme sa sinom, već da je Petar i ranije pravio slične probleme.

Posle prave drame koja se odigrala u njegovoj porodici, jedan od najtrofejnijih košarkaških stručnjaka je rekao da je sve u redu sa njegovim sinom.

- Nema nikakvih problema, prijatno - poručio je Duda Ivković za Kurir.

Inače, Ivkovićev sin je ranije držao nekoliko prestižnih lokala u Beogradu, a bio je i poslovno povezan za jedan poznati svetski lanac kafića. Dudin stariji sin rođen je u Beogradu i počeo je da igra košarku u Radničkom sa Crvenog krsta. Međutim, rano je završio igračku karijeru i kasnije postao menadžer, ali ni u ovom poslu nije se dugo zadržao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija