• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2018

09:39

KINJILI GA ZBOG SRPSKE ZASTAVE U MILVOKIJU! Došao da gleda Jokića, a primio žestoko upozorenje

Košarka

KINJILI GA ZBOG SRPSKE ZASTAVE U MILVOKIJU! Došao da gleda Jokića, a primio žestoko upozorenje

Podeli vest

Jedan srpski navijač Nikola Perić, koji je došao u Milvoki da gleda meč istoimenog NBA tima protiv Denvera, našeg Nikole Jokića, upozoren je za neprimereno ponašanje nakon što je razvio srpsku zastavu

Perić je uredno platio kartu kako bi gledao Jokića i tom prilikom uneo srpsku zastavu kojom je mahao na meču odigranom u noći između ponedeljka i utorka i sve je izledalo uobičajeno do momenta kada su mu prišli redari i uručili upozorenje, koje je glasilo:

- Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta  bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice - piše u skandaloznom letku sa logom NBA lige.

(FOTO/VIDEO) KONAČNO IGRALI SVI SRBI! Jokić blistao i izgubio, Teo bez poena, Bobi solidan, A BOGDAN I BJELICA NADIGRALI VESTBRUKA!

Perić je ovo upozorenje okačio na svom Tviteru uz komentar da je ostao nedeorečen s obzirom na to da su se u hali mogli videti brojni grčki barjaci zbog Janisa Adetokumba, koji nastupa za Milvoki.

Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" (naziv hale u kojoj igra milvoki, prim. aut) uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka - napisao je rezignirani srpski navijač.

Podsetimo, Denver je uprkos visokom vođstvu na kraju poražen od Milvokija rezultatom 104:98.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 5 godina

Ambasada mora da reaguje. Tereba da drzimo do sebe vec jednom i oni nesto da rade sto im je posao, cak i u nasoj zemlji isto pitati njihovu ambasadu, a onda ce oni dalje da rese. Ne moze nasa zastava da ima drugaciji trebtman od drugih.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija