• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2018

21:41

SUMNJAM DA ĆE SE TEO VRATITI U EVROPU! Trener Klipersa pokušava da smiri Teodosićevo nezadovoljstvo

Košarka

SUMNJAM DA ĆE SE TEO VRATITI U EVROPU! Trener Klipersa pokušava da smiri Teodosićevo nezadovoljstvo

Podeli vest

Bez obzira na to što je i sam Miloš Teodosić najavio skorašnji povratak u Evropu, trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers sumnja u mogućnost takvog scenarija uprokos tome što srpski plejkmejker odavno nema minutažu u klubu iz Kalifornije

Rivers veruje da je uprkos svemu što ga prati otpočetka sezone, Teodosić srećan u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu.

I ja sam tek čuo za to. Sumnjam da će se tako nešto dogoditi. Želimo da Miloš bude srećan. On je sjajan momak, lepo ga je imati u našem timu. Veliki je profesionalac. Naravno, želimo da ga zadržimo ovde -  nedvosmisleno je poručio Rivers.

Ipak kada se prodrlo u suštinske razloge Teovog nezadovoljstva, Rivers je obrnuo ploču i okolišno rekao da je tim u prvom planu zanemarujući ulogu Srbina u njemu.

Mi igramo svoju igru. Miloš će uvek biti tu, ali mi jednostavno radimo što je najbolje za tim - rekao je Rivers i ostavio veliki znak pitanja kada je reč o Teodosićevom daljoj minutaži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija