• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2018

08:21

(VIDEO) JOKIĆA NIKAKO NE IDE ŠUT, ALI PIŠE NOVU POBEDU! Bjelica i Bogdanović "kratki" protiv šampiona

Košarka

(VIDEO) JOKIĆA NIKAKO NE IDE ŠUT, ALI PIŠE NOVU POBEDU! Bjelica i Bogdanović "kratki" protiv šampiona

Podeli vest

Nikako ne ide šut Nikoli Jokiću u poslednje vreme, ali je njegov Denver i pored toga upisao pobedu protiv Oklahome - 105:98

Srpski centar je na terenu proveo 27 minuta i postigao 16 poena, ali uz šut iz igre 6/20! Jokić je u svoj repertoar dodao i šest skokova i pet asistencija.

Najefikasniji u Denveru bio je Džamal Marej sa 22 poena. Kod Oklahome, Rasel Vestbruk je ostvario tripl-dabl od 16 poena, 10 skokova i 12 asistencija, ali je i njegovo šutersko veče bilo ispod proseka - 6/23 iz igre.

Sakramento je pao u velikom okršaju protiv šampiona Golden Stejta za samo jedan poen - 107:106.

Kevin Durent je bio nerešiva enigma za "kraljeve", pošto je ubacio 44 poena, pa se nije ni osetilo da nisu igrali Stef Kari, Drejmond Grin i Demarkus Kazins.

Nemanja Bjelica je imao jedno od najlošijih večeri otkako je u NBA. Srpski as je igrao 18 minuta i postigao samo jedan poen, uz četiri skoka i dve asistencije.

Bogdan Bogdanović je bio bolji, za 27 minuta postigao je 10 poena, uz po dva skoka i asistencije. 

NBA LIGA

Subota
Klivlend - Hjuston  117:108
Minesota - Čikago  111:96
Oklahoma - Denver  98:105
Vašington - Nju Orleans  124:114
Dalas - Boston  113:104
Golden Stejt - Sakramento  107:106
Milvoki - San Antonio  135:129


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 5 godina

Zasto piste o ovom parajliji koji odbija da igra za svoju zemlju . Daj malo patriotizma ima Srbija sportista vredni da o njima piste a ne o ovom dolarskom liku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija