• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/b92.rs

30.11.2018

08:32

(FOTO/VIDEO) UDARILI SRBI NA SRBE! BOGDANOV REKORD KARIJERE i Bjelicin prosek nedovoljni za Kliperse, TEO BEZ POENA, BOBI BEZ MINUTA!

Košarka

(FOTO/VIDEO) UDARILI SRBI NA SRBE! BOGDANOV REKORD KARIJERE i Bjelicin prosek nedovoljni za Kliperse, TEO BEZ POENA, BOBI BEZ MINUTA!

Podeli vest

Za goste, šest minuta u igri proveo je Miloš Teodosić, bez poena, Marjanović presedeo čitav meč na klupi

 

Sakramento Kingsi osetili su moć trenutnog lidera zapadne konferencije NBA lige Los Anđeles Klipersa, u kalifornijskom okršaju gosti su opravdali renome najprijatnijeg iznenađenja sezone - 133:121.

Uzalud je po Sakramento bila i najefikasnija partija sezone Bogdana Bogdanovića koji je Klipersima isporučio 26 poena (8/20 ukupno iz igre, 3/6 za tri), može to da bude ohrabrenje za srpskog beka i njegov tim, ali za nešto više u duelima sa favoritima, potreban je još neki sastojak.

Foto: Tanjug/AP

Bjelica je takođe bio na nivou, kao starter je doprineo sa 11 poena uz vrlo racionalne brojke u šutu - 1/1 za tri, 4/5 iz igre, 2/2 bacanja.

Foto: Tanjug/AP

Na drugoj strani, Klipersi su ponovo u svojim redovima imali niz igrača sa dvocifrenim košgeterskim učinkom, lider je bio Tobajas Heris sa 28 poena, pratio ga je Montrez Herel sa 24, Gligus - Aleksander dao je 17, Galinari i Bredli po 16...

Nažalost, Dok Rivers se ni za ovaj put nije previše oslanjao na Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića.

Foto: Tanjug/AP

Bobi jedini nije igrao, dok je Miloš za šest minuta u igri ostao bez poena.

Klipersi su ovom pobedom održali lidersku poziciju na tabeli NBA lige sa skorom 15-6, iza je Denver sa 14-7...

Kingsima je ovo bio treći uzastopni poraz, ipak nisu daleko odmakli od plej-of zone.

NBA rezultati

Toronto - Golden Stejt 131:128
Sakramento Kings - Los Anđeles Klipers 133:121
Los Anđeles Lejkers - Indijana 104:96


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija