• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2018

18:23

SKANDAL! Evroliga lažira broj navijača na utakmicama?

Košarka

SKANDAL! Evroliga lažira broj navijača na utakmicama?

Podeli vest

Elitno košarkaško takmičenje Evroliga na svom sajtu lažira broj navijača Gran Kanarije, piše Mundo Deportivo

 

Španski tim je u drugom kolu debitovao pred svojim navijačima protiv Barselone. Meč je gledalo 5.285 navijača, a kasnije u izveštaju je navedeno 9.789 (4504 više).

I u 4. kolu su preterali na sajtu Evrolige kada se radi o broju navijača španskog tima. Protiv CSKA 7.430 je naraslo na 9.750 (2.320), a na meču sa Efesom je bilo 4.641 ljudi, a pisalo je 9.052 (4.411).

Foto: printscreen

 

U sedmom kolu Makabij je gledalo 4.931 navijača, a Mundodeportivo navodi da je Evroliga upsala 9.177 (4.246), a u devetom kolu Bajerna je gledalo samo 3.872 ljudi, ali im je pridodato još 5.397 navijača, da bi se došlo do 9.269.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija