• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2018

14:12

OVO IMA SAMO U BOSNI! Debitovao za prvi tim sa samo 11 godina i postigao koš!

Košarka

OVO IMA SAMO U BOSNI! Debitovao za prvi tim sa samo 11 godina i postigao koš!

Podeli vest

Košarkaši Čelika savladali su Iskru iz Bugojna sa 84:80 u utakmici bosansko-hercegovačke lige,a za goste je debitovao dečak Edah Drobo

 

Drobo ima samo  11 godina, dobio je priliku da zaigra 37 sekundi, a uspeo je čak da postigne i koš.

U klubu smo se dogovorili da na svakoj utakmici ubacujemo nekoga od klinaca iz mlađih selekcija. Edahu sam obećao da će igrati, a ne valja deću lagati. Tih pola minute je zaslužio, a uspeo je i da postigne koš. Opet će dobiti šansu ove sezone, to je sigurno - obećao je trener Iskre Mujo Kovačević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija