• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2018

09:32

(VIDEO) BOGDAN I BJELICA DEMOLIRALI ŠARIĆA! Sakramento na krilima Srba slavio protiv Minesote

Košarka

(VIDEO) BOGDAN I BJELICA DEMOLIRALI ŠARIĆA! Sakramento na krilima Srba slavio protiv Minesote

Podeli vest

Veče za pamćenje imali dvojica su srpskih košarkaša, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, koji su u pobedi Sakramento Kingsa protiv Minesote Timbervulvsa 141:130 ubacili zajedno čak 45 poena

Za razliku od nekih prethodnih duela kada je Bogdanović bio u prvom planu, u noći između srede i četvrtka posebno se istakao Bjelica, koji je sa 25 poena, tri asistencije i pet skokova bio najefikasniji u pobedničkom timu, a po poenterskom učinku je stao rame uz rame sa prvim strelcem "vukova" Viginsom.

Bogdan je sjajnu rolu zaokružio sa 20 poena, šest asistenicija i pet skokova, dok je najbolji hrvatski košarkaš Dario Šarić u poraženom timu bio vrlo zapažen sa 18 poena, tri asistencije i šest skokova.

Da je pravo čudo od deteta, košarkaš Dalasa Luka Dončić pokazao je i u pobedi teksaškog tima protiv Atalante 114:107 ostvarivši dabl-dabl učinak od 24 poena, šest asistencija i 10 skokova i dao ogroman doprinos za treću uzastopnu pobedu svoje ekipe.

NBA rezultati:

Šarlot - Detroit 108:107

Klivlend - Njujork 113:106

Indijana - Milvoki 113:97

Filadelfija - Bruklin 124:127

Vašington - Boston 125:130

Memfis - Portland 92:83

Nju Orelans - Oklahoma 118:114

Dalas - Atlanta 114:107

Juta - Majami 111:84

Sakramento - Minesota 141:130

Golden Stejt - Toronto 93:113


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija