• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

17.12.2018

08:01

(FOTO/VIDEO) BOGDAN I BJELICA BOLJI OD DONČIĆA I NOVICKOG! Srpski Sakramento razbio Dalas na gostovanju!

Košarka

(FOTO/VIDEO) BOGDAN I BJELICA BOLJI OD DONČIĆA I NOVICKOG! Srpski Sakramento razbio Dalas na gostovanju!

Podeli vest

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Dalas Meverikse na gostovanju rezultatom 120:113 uz nove odlične partije srpskih košarkaša

Bjelica je imao 15 poena, uz šut iz igre 5-10 za 2 i 4-7 za tri, upisao je još i 10 skokova, uz četiri blokade. Bogdan Bogdanović pobedi svog tima doprineo je sa 15 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Utakmicu u Teksasu, uz sva dešavanja na terenu, obeležio je povratak na teren posle povrede legendarnog Dirka Novickog posle duže pauze, kao i još jedna bravura njegovog naslednika Luke Dončića koji je utakmicu završio sa 28 poena, 6 asistencija i 9 skokova.

Tokom većeg dela meča Kingsi su imali minimalno vođstvo. Posle neizvesnog poluvremena u kojem su uspeli da dođu samo do +3, usledila je serija 8:0 pred kraj 3. četvrtine kada su uspeli da se odlepe na 12 poena prednosti, što će, ispostaviće se biti i prelomni trenuci meča.

Teksašani su u nekoliko navrata uspeli da priprete gostima iz kalifornije, ali nedovoljno za preokret.

Ni "povratnik" Dirk ni Luka, nisu ovoga puta imali rešenja za Bjelicu, Bogdana i raspoložene Hilda i Foksa, koji su sa po 28 poena bili najefikasniji u Sakramentu.

Foto: Tanjug/AP

Novicki i Dončić

Sa druge strane, uz Dončića,  Herison Barns upisao je 15, Vesli Metjuz je dodao 13 poena, Džejlen Branson je imao 12. Novicki je za 8 minuta na terenu upisao svega 3 poena, koja su i te kako, značila i njemu i publici čiji je miljenik.

Foto: Tanjug/AP

Posle nove pobede, Kinsi su 7. na Zapadu sa skorom 16-13, dok Dalas zauzima 9. poziciju sa skorom 15-13 i utakmicom manje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija