• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2018

14:46

LEPO PRIZANJE ZA SRBINA! Milutinov bez premca u Evroligi

Košarka

LEPO PRIZANJE ZA SRBINA! Milutinov bez premca u Evroligi

Podeli vest

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov izabran je za najkorisnijeg igrača 13. kola Evrolige, saopšteno je na sajtu elitnog takmičenja

Srpski reprezentativac je u pobedi crveno-belih iz Pireja protiv Barselone u gostima 69:60 ostvario indeks korisnosti 36! Imao  je 18 poena, 14 skokova, dve blokade i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Iza njega su ostali Jan Veseli iz Fenerbahčea sa 33 indeks poena protiv CSKA i Derik Vilijams iz Bajerna sa 30 poena protiv Armanija.

Milutinov je već jednom bio MVP ove sezone, u 2. kolu, posle sjajne partije protiv Baskonije, pa se u tom segmentu pridružio Gustavu Ajonu iz Reala i Alekseju Švedu iz Himkija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija