• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2018

07:47

(VIDEO) NERVOZNI JOKIĆ URLAO NA SUDIJU, pa isključen, Klipersi PREGAZILI Denver!

Košarka

(VIDEO) NERVOZNI JOKIĆ URLAO NA SUDIJU, pa isključen, Klipersi PREGAZILI Denver!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver Nagetse sa 132:111, a Nikola Jokić nije dočekao kraj meča, jer je isključen zbog protesta

Meč je obeležilo isključenje srpskog asa u trećoj četvrtini, nakon protesta zbog dosuđenog faula. Isključenju je prethodio faul Mejsona Plamlija nad Gortatom. Srbin je burno reagovao i završio meč nakon 21 minuta na parketu. 

Nikola, koji je bio izuzetno besan, nije mogao da se kontroliše, odmah se ustremio na sudiju, koji mu nije istolerisao takvo ponašanje i poslao ga je u svlačionicu.

Jokić je do tada postigao 19 poena, imao šest skokova i tri asistencije. Ovim porazom prekinuta je serija Nagetsa od četiri pobede zaredom. 

Najefikasniji u ekipi Klipersa bili su Tobajas Heris i Danilo Galinari sa po 21 poenom, dok je Montrezl Herel imao 20 poena i deset skokova. Miloš Teodosić je ceo meč odgledao sa kupe, a Boban Marjanović je za pobednički tim igrao osam minuta i postigao šest poena uz pet skokova.

Pored Nikole Jokića, u ekipi Denvera dvocifren učinak imali su Džamal Marej sa 18, Monte Moris sa 15, Trej Lajls sa 13 i Malik Bizli sa 11 poena.

Foto: USA Today

 

Golden Stejt je savladao Dalas sa 120:116, a Kevin Durent je bio najbolji u redovima Voriorsa sa 29 poena, 12 skokova i osam asistencija, Jonas Jerebko je ubacio 23, a Stef Kari 22 poena.

Luka Dončić je meč završio sa 19 poena, tri skoka i pet asistencija.

 

Oklahoma je bila bolja od Jute 107:106, a Pol Džordž je pored neverovatna 43 poena, imao 14 skokova, šest asistencija i pet ukradenih lopti. Džoel Embid i Ben Simons su stigli do dabl-dabl učinka, Embid sa 27 poena i 11 skokova, a Simons sa 26 poena i 12 skokova, uz to i osam asistencija.

Hjuston je u teksaškom okršaju bio bolji od San Antonija sa 108:101, a Džejms Harden je pored 39 poena imao deset dodavanja.

Izuzetno zanimljiv meč odigrali su Vašington i Finiks, a konačan rezultat je bio 149:146 za domaći tim, ali je dobijen tek nakon čak tri produžetka.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bredli Bil koji je ostvario prvi tripl-dabl u karijeri sa 40 poena, 15 asistencija i 11 skokova. Pratio ga je Tomas Brajant koji nije promašio nijedan šut na meču, a uputio ih je 14 i meč završio sa 31 poenom i 13 skokova. U poraženom timu Finiksa Devin Buker je ubacio 33 poena, ruki DeAndre Ejton je meč završio sa 26 poena i 17 skokova.

 

NBA LIGA

LA Klipers - Denver 132:111
Vašington - Finiks 149:146
Filadelfija - Toronto 126:101
Hjuston - San Antonio 108:101
Majami - Milvoki 94:87
Golden Stejt - Dalas 120:116
Juta - Oklahoma 106:107


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija