• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2018

10:35

(VIDEO) JOKIĆ IMA 140 KILOGRAMA, A NAJVEĆI JE PADAVIČAR U ISTORIJI NBA! Poljak isprozivao srpskog centra

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ IMA 140 KILOGRAMA, A NAJVEĆI JE PADAVIČAR U ISTORIJI NBA! Poljak isprozivao srpskog centra

Podeli vest

Centar Denvera Nikola Jokić isključen je na utakmici sa LA Klipersima (132:111) posle burne reakcije nakon sumnjivog faula nad poljskim centrom Marćinom Gortatom, koji je nakon utakmice prozvao Srbina


Porazu Denvera doprinelo je isključenje najboljeg igrača Nagitsa, a srpski centar, koji je bio najefikasniji u redovima gostiju, zaradio je isključenje zbog prigovora sudiji, ljut što su arbitri imali dvostruke aršine.

Faul Mejsona Plamlija nad Marćinom Gortatom i pad Poljaka bili su kap koja je prelila čašu. Centar Los Anđeles Klipersa, kritikovao je Nikolu Jokića.

- On je najveći padavičar u istoriji lige. Ne samo ove sezone, već u istoriji lige. Imaš 140 kilograma i padaš čitavu utakmicu - rekao je Gortat. 

Poljak je potom objasnio situaciju kod faula za isključenje koji je prestrogo dosuđen Jokiću. 

- On je veoma vešt, ne mora stalno da pada, ali to se dešava. Na kraju se bunio, a gurnuo me je van igrališta. Bio bi faul u svakom slučaju - dodao je centar Klipersa. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sveznadar

pre 5 godina

isfolirao je faul ovaj centar clipersa a jokic naseo ko majmun....naivno....sacekas ga brale 4 cetvrtini i lakat u zube....a ne da se buniš----

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija